Aanbod van coaching

Hoe kies je een goede coach die bij jou past?

 

We werken samen oplossingsgericht en op jouw tempo.  

Individuele coaching gericht op jouw behoeftes

Veel coaches focussen op je mindset. Ik niet. Je mindset is namelijk maar een klein deel van de échte oplossing. Misschien heb je al van alles geprobeerd. Misschien heb je al bij de POH’er gelopen of zelfs bij een psycholoog of therapeut. Dan is de kans groot dat je veel ‘praat-therapie’ hebt gehad. Daardoor ben je er achter gekomen dat dat je toch niet zoveel helpt als dat je had gehoopt. Het kan ook dat je nog niets van therapie hebt geprobeerd en vind je het nu tijd. Omdat je al diep in de sh*t zit. Of omdat je dat juist voor wilt zijn.

Laagdrempelig en professioneel

Wat het ook is, je bent van harte welkom bij mij. Omdat coaching een persoonlijk en kwetsbaar proces is, plannen we altijd eerst een kennismaking. Geheel gratis en vrijblijvend.

Wat ik precies doe, lees je hieronder. Als je persoonlijk advies wilt over wat het beste bij jou past, neem dan contact op.

Wanneer kan je om hulp vragen?

Wat ik nog steeds vaak hoor, is dat het een enorme drempel kan zijn om hulp in te schakelen. Vooral de vraag of ‘Is het wel erg genoeg?’, komt regelmatig terug. Op het moment dat jij ergens last van hebt, vanaf wilt of gewoon niet zo lekker in je vel zit, dan is het ‘erg’ genoeg. Je hoeft niet in een burn-out te zitten of depressief te zijn om om hulp te vragen. Sterker nog, zou je dat niet liever willen voorkomen?

Waar kan ik je als coach bij helpen?

Misschien heb je al veel aan jezelf gewerkt met therapie, coaching en zelfhulpboeken of misschien nog helemaal niet. Dat maakt helemaal niet uit. Je merkt dat bepaalde patronen en situaties blijven terugkomen en wil deze veranderen. Hieronder een paar voorbeelden waar ik je mee kan helpen als coach.

9

Pleasen. Je zet de behoeftes en wensen van anderen altijd boven die van jezelf. Je weet wel dat het anders moet, maar hoe dan?

9

Perfectionisme. Het is voor jou nooit goed genoeg en je bent altijd bang dat je niet goed genoeg bent.

9

Over je grenzen gaan. Je blijft jezelf pushen omdat je voelt dat je door moet blijven gaan.

9

Zelfkritiek. Je blijft jezelf bekritiseren en je bent alles behalve je eigen beste vriendin.

9

Je zit te veel in je hoofd. Je stopt nooit met denken terwijl je zo naar rust verlangt.

9

Je hebt het gevoel dat het leven een strijd is. Niets lijkt bij jou vanzelf te gaan.

9

Je relaties blijven mislukken. Dit terwijl je juist zo graag een trouwe partner aan je zijde wilt.

9

Je hebt moeite met hiërarchie. Je kunt slecht tegen die dominante manager en betweterige vriendin.

Waarom coaching?

Natuurlijk ben je ook welkom als er iets anders bij je speelt. Jij hoeft je niet druk te maken over welke methode dan het beste bij je past. Dat bespreken we samen. Ben je wel nieuwsgierig naar mijn methoden van coaching? Lees dan verder.

Coaching methoden

Familieopstelling

 

Ben je een pleaser, voel je veel verantwoordelijkheid of ervaar je het leven als een strijd? Ga je steeds over je eigen grenzen, heb je moeite met hiërarchie of mislukt je relatie elke keer?

Een familieopstelling laat zien wat er in je onderbewuste speelt. Dit kan jou helpen om veel meer inzicht te krijgen in waarom je dingen doet zoals je ze doet, denkt zoals je denkt en waar je patronen vandaan komen.

Door je onderbewuste helder te krijgen, krijg je veel meer inzichten. En nee, je hoeft niet je hele familie mee te nemen naar een familie-opstelling.

 

Dieptesessies

 

Je voelt je snel aangevallen, je hebt het gevoel dat je geen controle hebt over je reacties of je bent uit het niets enorm geïrriteerd, gefrustreerd of onzeker. Herkenbaar?

Er is een grote kans dat er een blokkade zit in je brein door iets wat in je leven is gebeurd. Dit kan een trauma of andere gebeurtenis in je leven zijn. Deze blokkade is perfect op te lossen met dieptesessies. Een wonderbaarlijke methodiek die nog veel te onbekend is. Deze methode werkt zelfs bij angst- en paniekaanvallen

De methode waar je meer doet dan alleen praten.

Coachingsessie

 

Pieker je veel? Heb je last van negatieve stemmen in je hoofd? Stoor je je aan je patronen, wil je af van je perfectionisme en het pleasen?

Tijdens mijn persoonlijke coachingsessies duiken we hierin en staat jouw behoefte centraal. Tijdens deze sessies kijken we naar je patronen en denkwijze, focussen we op je overtuigingen en ontdek je hoe je daarvan kan loskomen.

Bij mijn coachingsessies maak ik onder andere gebruik van innerlijk kind werk, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

 

Geboorte in kaart

 

Vraag je je af waarom je doet hoe je doet? Vraag je je ook af waar jouw gedrag vandaan komt?

Sommige gedragingen en patronen heb je al vanaf je geboorte. De manier waarop jij bent ontstaan, hoe de zwangerschap is geweest en hoe je bent geboren hebben veel invloed hierop.

Door inzicht te krijgen in je gedrag, kun je je gedrag beter begrijpen en hiermee aan de slag gaan.

Geboorte in kaart kan erg fijn zijn voor jezelf, maar ook als je ouder bent en je je baby of kind beter wil begrijpen.

 

Losse coachingsessie of langdurig coachingstraject

 

Ik geloof in de kracht van langdurigheid, maar ik geloof nog meer dat het proces voor iedereen anders is. Daarom ben je bij mij al welkom voor een losse sessie. Natuurlijk ben je van harte welkom als je terug wilt komen maar dit proces is jouw verantwoordelijkheid. Ik begeleid je en geef je advies, maar het is aan jou wat je daarmee doet. Op deze manier komt het écht vanuit jou en behaal je ook de beste resultaten.

Jij bepaalt jouw coachingstraject

Ik ben dus niet van de ‘wekelijkse sessies omdat het moet’. Samen kijken we aan het einde van het gesprek wat een logische vervolgstap is. Als je het bij één los gesprek wil houden, dan is dat ook helemaal goed. Laat je dus niet tegenhouden door geld of tijd. Je bepaalt immers zelf hoe vaak je komt, en dus ook hoeveel je uitgeeft.

Ben je nieuw? dan gaat er altijd een gratis bakkie aan vooraf. Zo leren we elkaar kennen, kijken we of de klik er is en natuurlijk krijg je advies van mij.

Ervaring met mijn coaching

Ik wist niet goed wat ik van het eerste gesprek kon verwachten, maar ik voelde mij direct op mijn gemak toen ik binnenkwam. Je energie is warm en vertrouwt. Jij luistert oprecht, zonder oordelen.

Jij liet mij inzien dat ik recht op een burn-out afging. Ik liep volledig op de automatische piloot. Door jou en je coaching ben ik veel meer stil gaan staan bij mijzelf. Wat heb ik nodig en wat is goed voor mij? Ik zorg nu eerst voor mijzelf in plaats van voor de ander.

De diversiteit in je programma is heel waardevol. Daardoor werd ik even stil gezet en voelde ik wat ik nog meer kon leren. Dat hebben we samen aangepakt.

Ik raad dit iedereen aan. Het geeft je niet alleen inzichten, maar ook praktische tools hoe je verder komt. Ik ben nu een ander mens, zoveel blijer met mijzelf en vooral veel rustiger. In mijn hoofd en in mijn lijf.

Rob

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188