burnout klachten en symptomen

Aanbod 

Op deze manier kan ik jou verder helpen. Om je sh*t op te ruimen en nu eindelijk ECHT je meest gelukkige en ontspannen leven te gaan leven

Haal weer het beste uit jezelf

Je leest heel vaak: 'wordt de beste versie van jezelf' maar ik geloof daar niet zo in. Je wordt het namelijk niet, je BENT het al. Het ligt alleen verstopt, onder een sh*tload aan lelijke dingen die je tegen jezelf zegt. Dat komt door hoe je gevormd bent, door wat je hebt meegemaakt.

Echter: je verleden hoeft je toekomst niet te beïnvloeden. Waar je ook vandaan komt, wat je ook gedaan hebt, jij kan de regie over je eigen leven terugpakken.

Ik heb jarenlang geleefd vanuit de overtuigingen van mijn vader (hard werken, niet aanstellen) en dat maakte mij uiteindelijk ziek. Een dikke vette burn-out. Ik heb mijn leven drastisch omgegooid. 

En precies dat, gun ik jou ook. Een gelukkig leven, waarin je je vrolijk, ontspannen en veerkrachtig voelt. Hieronder vind je mijn aanbod, mijn manieren om jou verder te helpen. Om jou ook dit leven te geven waar je zo van droomt.

Als ik het kan, kan jij het ook. Lees snel verder.

burnout coach gelderland

GELUKSGROEI.
Lifechanging, uniek en ijzersterk.


Geen standaard coachprogramma en ook geen standaard coach. GeluksGroei is zoveel meer dan dat. Binnen 7 maanden gooi jij je leven om, ga je van gestressed persoon, die niet kan loslaten en altijd aan staat, naar een gelukkig persoon. Je voelt je ontspannen, vrolijk en veerkrachtig.

Word weer je gelukkige en ontspannen zelf. Zet jezelf op één zonder schuldgevoel en straal. Geluk is ook voor jou weggelegd.

Als ik het kan, kan jij het ook. Lees snel verder. 

stressklachten en oorzaken

GEBOORTE IN KAART.
Ontdek je meest onderliggende overtuigingen en gedragspatronen.

Met je bewustzijn weet je niks meer van je geboorte af, maar je onderbewustzijn en lichaamsgeheugen weten dit wel. De manier waarop je moeder zwanger van jou was en hoe je geboren bent, het verteld je zoveel over je gedrag en overtuigingen in het hier en nu. Zweverig? Nee hoor, het is wetenschappelijk bewezen.

Voor mij gingen er deuren open en ik ontdekte zoveel nieuwe dingen over mijzelf. Dat gun ik jou ook.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder.