Aanbod

Ontdek wat het beste bij jou past of ga juist voor de combinatie

Bewustzijn vs onderbewustzijn

5% van wat je doet, doe je met je bewustzijn. Dat betekent dat 95% van wat je doet komt vanuit je onderbewustzijn.

Veel coaching en zelfs therapie is gericht op die 5% en je kunt misschien wel raden dat dat dus niet genoeg is. Het is alsof je een boom omhakt, de wortels erin laat en toch verwacht dat hij niet meer groeit. Het kan zijn dat jij dus al wel iets (of misschien zelfs veel) aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan en dat dat voor jouw gevoel weinig zin heeft gehad. Het blijft maar terugkomen, je blijft maar tegen dezelfde dingen aanlopen. Dan is de kans groot dat je alleen met die 5% hebt gewerkt.

Of je nu al eerder iets hebt gedaan of juist voor het eerst komt, weet dat je van harte welkom bent.

Ik werk daarom graag met de combinatie. Wat ik precies doe, lees je hieronder. Als je persoonlijk advies wilt over wat het beste bij jou past, neem dan contact op.

Familie-opstellingen

Ben je een pleaser, draag je veel verantwoordelijkheid of ervaar je het leven als een strijd? Ga je steeds weer over je eigen grenzen, heb je moeite met hierarchie of mislukt je relatie elke keer? Een familie-opstelling laat glashelder zien wat er in het onderbewuste speelt. Het schijnt een ander licht op je problemen, overtuigingen en gedragingen. Door dit aan het licht te brengen, ontstaat er heling en krijg je ruimte. En nee, je hoeft niet je hele familie mee te nemen naar een opstelling.

Dieptesessies

Ken je dat, dat je rationeel wel weet dat er niet zoveel aan de hand is maar dat je toch gevoelsmatig de controle dreigt te verliezen? Of ken je het, dat je uit het niets mega geïrriteerd, gefrustreerd of onzeker bent. Grote kans dat er een blokkade zit in je brein en dat is perfect op te lossen met dieptesessies. Een wonderbaarlijke methodiek die nog veel te weinig bekend is. Angst- en paniekaanvallen verdwijnen hier namelijk zelfs mee.

Coachsessies

Pieker je veel? Heb je last van negatieve stemmetjes en ben je alles behalve je eigen beste vriendin? In een coachsessie duiken we hier op in en uiteraard staat jouw inbreng centraal. Dit kan natuurlijk elke keer anders zijn. Tijdens de sessies werken we aan je mindset, nemen we je overtuigingen onder de loep en ontdek je hoe je daarvan kan loskomen. Ik maak onder andere gebruik van voice dialogue, mindfulness en vormen van cognitieve gedragstherapie.

Geboorte in kaart

Sommige overtuigingen en patronen heb je al vanaf je geboorte. De manier waarop jij bent ontstaan, hoe de zwangerschap is geweest en. hoe je daadwerkelijk bent geboren, brengt al bepaald gedrag en overtuigingen met zich mee. Door dat inzichtelijk te maken, komt er ruimte voor heling. Geboorte in kaart helpt je daarbij.

Strippenkaart

Juist de combinatie van alles zorgt voor een blijvende transformatie. Het herkennen van je eigen gedachtes, daar naar kunnen handelen en het ook echt opruimen bij de kern. Dit is de combinatie die al 4 jaar lang een succesformulie is binnen LevensGroei. Vele zijn je al voor gegaan.Ontdek de kracht van langdurigheid maar wel op jouw tempo.

Wat anderen zeggen over mij

Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg. 

Sabrina

Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

Andre

Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

Sabrina

Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.

Sarojini

Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

Linda

Shyanne begrijpt je. Ze neemt je mee in hoe het ook anders kan en is daarbij zeer gedreven om je verder te helpen. Veel mensen vinden het lastig om te investeren in zichzelf maar dat heb je niet meer nadat je bij haar bent geweest. Ze doet wat ze beloofd. Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid

Anne