Kom een bakkie doen

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen als coach? Wil je onderzoeken of wij een klik hebben en of mijn coachingmethoden bij je aansluiten? Plan dan je gratis bakkie.

 

 

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Een goede, of vooral juiste, coach kiezen is iets heel anders dan een paar schoenen uitkiezen. Een van de belangrijkste dingen is een goede klik met je coach. Je moet je veilig voelen om alles te bespreken en je comfortabel voelen om je open te stellen. Daarom vind ik het belangrijk om eerst samen kennis te maken, geheel gratis en vrijblijvend. Zo kunnen wij beide kijken of de klik er is en krijg je natuurlijk passend advies wat ik voor je kan betekenen. In dit gesprek geef ik je ook al nieuwe inzichten, tips en tricks mee. Dus of we nu samen verder gaan of niet, jij haalt hier sowieso veel uit.


Laagdrempelige kennismaking

Ik wil de drempel zo laag mogelijk voor je houden en je daarom uitnodigen voor een bakkie koffie of thee bij mij op kantoor of online. No strings attached.

Plan hier direct je gratis kennismaking in en dan spreken we elkaar snel!

Ervaringen met Levensgroei coaching

Ik heb contact gehad met Shyanne via een gratis bakkie. Dat was een superleuk gesprek. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden en Shyanne kon al snel de vinger op de zere plek leggen door de juiste vragen te stellen. Ze is vrolijk, toegankelijk en weet waar ze het over heeft. Echt een aanrader!!

Marieke

Ik heb onlangs een gratis 1:1 gesprek gehad met Shyanne. Ik volg haar al een aardig tijdje en haar enthousiasme spreekt mij iedere keer weer aan. Ze maakt het laagdrempelig en makkelijk toe te passen! Zo ging het gesprek dus ook! Heel veel herkenning, open vragen, luisterend en zonder oordeel! Heel erg fijn! We houden contact 🤩

Sietsanne

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188