Besloten groep

Je hebt vast weleens van die hopeloze momenten. Momenten waarop je er helemaal doorheen zit en het echt even niet meer weet. Als je door je tijdlijn scrolt werken al die ‘perfecte plaatjes’ niet mee. Al die ouders die het perfect lijken te doen en nooit problemen lijkten te hebben. En waarom jij nou niet?

 

Valt het je op dat ik ‘lijken’ zeg. Wat het is niet zo. Iedere ouder heeft weleens zo’n moment, hoe perfect de tijdlijn er ook uitziet. En om jullie ook het daadwerkelijke gevoel te geven dat je er niet alleen voor staat, ben ik de besloten groep Aandachtig Ouderschap begonnen. Waar jij gratis lid van mag worden.

Hier vind je een gevoel van samenhorigheid, een plek waar je veilig je verhaal kan doen en je kwetsbaar op kan stellen. Opdat jij van anderen leert en anderen van jou. Daarnaast is het een plek waar ik je inspireer met verhalen van mijn werk, waar ik interessante en leerzame dingen met je deel en tips aan je geef. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar je van tips en tricks wordt voorzien.

 

 

Sluit gerust aan! Het is gratis en veilig omdat het een besloten groep is. Je vrienden zien dus niet wat je daar schrijft. En je deelt de groep met andere ouders die allemaal tegen hetzelfde aan lopen.

 

Als persoon ben jij uniek, als moeder of vader ben jij uniek, maar in je problemen en struggles niet. Dus die hoef je ook niet alleen op te lossen! Ik hoop je daar te zien!

 

 Je vind de groep op Facebook. Je kan zoeken op aandachtig ouderschap of hier klikken.