stressklachten, geboortepatronen

E-book geboortepatronen

Geboren worden is niet makkelijk. Vroeger dacht men dat baby's 'uit' stonden en niks meekregen, gelukkig is daar tegenwoordig wel meer over bekend.

Maar het gaat veel verder dan je denkt. Lees snel verder

In jouw geboorteverhaal ligt een schat aan informatie

Geboren worden doet meer met je dan je misschien nu zelf verwacht. Ik was al heel lang bezig met persoonlijke ontwikkeling toen ik dit ontdekte en ik stond er verbaasd over wat dit allemaal met je doet.

Ik weet het, het klinkt misschien als zweverig of als hocus pocus, maar dat is het niet. Hier wordt al meer dan 35 jaar wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Om er wat meer handen en voeten aan te geven, heb ik een e-book voor je geschreven met drie geboortepatronen. 

Ik beschrijf van de keizersnede, navelstrengomstrengeling en inleiding wat het met je doet en ook hoe dit komt. Omdat ik de theorie erachter ook aan je uitleg, is dit ook waardevol om te lezen als je dit niet hebt meegemaakt. 

Maar dat is niet alles. Als je het e-book aanvraagt, krijg je daarna ook nog een mailtje van mij met een korte video. Deze gaat over de ontwikkeling van je baby-hersenen en hoe stress hierop van invloed is. En vooral hoe je dat dus merkt in je huidige leven.

Daarna laat ik je met rust, I promise. Deze waardevolle informatie wil ik je niet ontnemen. Schrijf je daarom direct in.

geboorteverhaal, geboorte in kaart