leren ontspannen, hoe kan ik loslaten?

GeluksMail

Tips en inspiratie om jouw gelukkigste leven te leven. Ik leer je omgaan met stress en geef je manieren om grip te krijgen op je gedachtes.

En dit allemaal, gratis en voor niks, in je mailbox!

GeluksMail

Wil jij nooit meer een interessante video of blog missen? 
Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen, winacties en nieuwe workshops en trainingen?
Wil je meer leren over stress, hoe je je mindset positief kan beïnvloeden, hoe je makkelijker kan ontspannen en hoe je je gelukkiger kan voelen?

Geen zorgen

Ik ga je niet spammen, daar heb ik ook een hekel aan. Ik kan ook niet vertellen hoe vaak ik je ga mailen, want inspiratie laat zich niet plannen.

Ik deel alleen dingen met jou waarvan ik weet dat het waardevol voor je is. Hoe je een burn-out herkent, wat de signalen zijn, hoe je eerder kan loslaten.

Maar ik deel ook dingen met je uit mijn eigen leven, om je te laten zien dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is, maar dat je wel de tools hebt om hiermee om te gaan.

Ik deel ook ervaringen van mensen met wie ik spreek.

Alleen maar inspiratie en motivatie om jouw gelukkigste en meest ontspannen leven te gaan leven, dat is wat ik met je ga delen.

In de vorm van video's of blogs, maar ook mijn eigengemaakte tekeningen en posters deel ik met je. Alles, gratis en voor niks.

Laat je inspireren

Op het gebied van veerkracht, mindset en breinkennis. Op het gebied van ontspanning en leren loslaten. Op het gebied van de ups en downs die bij het leven horen en hoe je hiermee om kan gaan. Alles wat ik met je deel is waardevol, met een gezonde dosis humor tussendoor. Want het leven is niet alleen maar zwaar.

Ik kijk ernaar uit je te mogen inspireren