mindfulness ontspanning stressklachten

Stress-less-toolkit


Versla je stressmonster in drie stappen

Stress-Less-Toolkit

Versla je stressmonster in drie stappen

 

Stress is k*t, dat is een feit. Een burn-out is nog veel erger. Maar hoe weet je nou wanneer het ‘gewoon’ stress is en wanneer moet je je zorgen gaan maken? Hoe herken je de signalen bij jezelf? Wat zijn nou de symptomen en herken je ze wel? 

En nog veel belangrijker: hoe kom je er weer vanaf? Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk dit is, heb ik voor jou iets ontwikkeld. 

De stress-less-toolkit
 Versla je stressmonster in 3 stappen 

Waaruit bestaat de stress-less-toolkit?

leren omgaan met stress

Wat zijn die drie stappen?

Stap 1: bewust worden. Je moet weten waar je staat voordat je actie kan ondernemen. Daarom heb ik de LevensGroei stress-scan ontwikkeld. Binnen drie dagen weet jij exact hoe het is gesteld met jouw stresslevel. In dit gedeelte kom je ook meer te weten over de verschillende symptomen en hoe je die bij jezelf kan leren kennen.

Stap 2: ombuigen. Nu weet je waar je staat, maar dan wil je natuurlijk ook weten hoe je ervan af komt. In deze stap krijg jij toegang tot de training ‘Bye bye stress, hallo rust in je hoofd’. In deze masterclass leer ik je waar stress vandaan komt, hoe het werkt in je brein en uiteraard krijg je tips en tricks hoe je hiermee om kan gaan. Je ervaart direct meer rust in je hoofd, je leert loslaten en je leert hoe je je brein kan trainen om positief te blijven.

Stap 3: verdiepen. Deze stap is nog geheim, maar ik kan je één ding beloven: in deze stap draait het helemaal om jou. We duiken extra de diepte in zodat jij straks echt weet hoe je je stressmonster kan verslaan.

Meld je nu direct aan. Ontvang de eerste mail direct in je mailbox.

Waarom zou je dit doen?

Een burn-out komt niet uit de lucht vallen, er is altijd een aanloop. Ik wilde dat ook niet zien, stak liever mijn kop in het zand, vond het vooral heel spannend om toe te geven. Maar ik had gewild dat ik deze toolkit had gehad. Dan had ik mij veel eerder bewust geworden van waar ik sta en vooral wat ik eraan kan doen. 

Mijn missie is een burn-out vrije wereld en deze toolkit gaat daarbij helpen. Deze toolkit gaat jou helpen.

Je krijgt inzicht in jezelf. Je leert de signalen en symptomen van stress en een burn-out herkennen. Niet in het algemeen, maar vooral bij jezelf. Je leert wat je tegen een burn-out kan doen, je leert hoe je kan ontspannen op een makkelijke manier. Jij weet wat je nodig hebt om van je stressklachten af te komen.

Hoe hebben anderen dit ervaren?

Wat waardevol. Wat fijn om mijzelf op deze manier te leren kennen. En je training is echt goud waard, ik heb zoveel nieuwe dingen geleerd. Dankjewel, ik weet nu waar ik sta en heb vooral weer veel vertrouwen dat het ook weer goed gaat komen.

Wat geef je veel gratis weg! Ik dacht eerst, wat is het veel, maar de opbouw is heel helder en rustig. Je neemt mij echt mee in dit proces. En fijn dat ik je altijd mag mailen. Dankjewel hiervoor.

Ik heb echt al zoveel gratis dingen aangevraagd, maar zelden zijn ze zo waardevol als dit. Aan de hand van de stress-less-toolkit heb ik mijzelf echt beter leren kennen. En daarnaast heb ik heel veel geleerd van je training. En bedankt voor de extra verdieping, deze springt er helemaal uit.

Waardevol

Voor mij heeft deze toolkit de waarde van ongeveer €249 maar voor jou ligt die waarde nog veel hoger. Omdat je jezelf dus zo goed leert kennen en tegelijk de tips en handvatten krijgt waar je zo naar op zoek bent.

En jij kan hem nu dus, helemaal gratis en voor niks, direct aanvragen. Je ontvangt de eerste mail direct in je mailbox en je kan dus gelijk starten.

stressklachten, overspannen, heb ik stress?