Mijn coachingprogramma´s

Shyanne Nagtegaal, confidence coach

Haal je beste zelf weer naar boven

Je leest heel vaak: ‘wordt de beste versie van jezelf’ maar ik geloof daar niet zo in. Je wordt het namelijk niet, je BENT het al. Het ligt alleen verstopt, onder een berg aan lelijke dingen die je tegen jezelf zegt. Dat komt door hoe je gevormd bent, door wat je hebt meegemaakt.

Echter: je verleden hoeft je toekomst niet te beïnvloeden. Waar je ook vandaan komt, wat je ook gedaan hebt, jij kan de regie over je eigen leven terugpakken.

Ik heb jarenlang geleefd vanuit de overtuigingen van mijn vader (hard werken, niet aanstellen) en dat maakte mij uiteindelijk ziek. Een dikke vette burn-out. Ik heb mijn leven drastisch omgegooid.

En precies dat, gun ik jou ook. Een gelukkig leven, waarin je je vrolijk, ontspannen en veerkrachtig voelt. Hieronder vind je mijn aanbod, mijn manieren om jou verder te helpen. Om jou ook dit leven te geven waar je zo van droomt.

Op naar rust, energie en een leven waar jij blij van wordt

Zet je eerste stappen naar je eigen mooiste leven

De maatschappij lijkt enorm veel van je te vragen maar de allerbelangrijkste vraag is: wat wil jij? En natuurlijk: hoe ga je daar dan stappen in zetten?

Deze video en dit werkboek helpen je daarbij. Zet zelf direct de eerste stappen en download het nu.

En nee, je ontvangt niet allemaal nutteloze mailtjes als je je inschrijft. Daar hou ik zelf ook niet van, dus doe ik bij jou ook niet.

 

GeluksGroei

Lifechanging, uniek en ijzersterk

Geen standaard coachprogramma en ook geen standaard coach. GeluksGroei is zoveel meer dan dat. Binnen 12 maanden gooi jij je leven om, ga je van gestrest persoon, die niet kan loslaten en altijd aan staat, naar een gelukkig persoon. Je voelt je ontspannen, vrolijk en veerkrachtig.

Eerst je geestelijke rotzooi opruimen, vanaf daar echte innerlijke rust ervaren en een leven in balans neerzetten.

Word weer je gelukkige en ontspannen zelf. Zet jezelf op één zonder schuldgevoel en straal. Geluk is ook voor jou weggelegd. Als ik het kan, kan jij het ook. Lees snel verder.

Je geboorte in kaart

Ontdek je meest onderliggende overtuigingen en gedragspatronen.

Met je bewustzijn weet je niks meer van je geboorte af, maar je onderbewustzijn en lichaamsgeheugen weten dit wel. De manier waarop je moeder zwanger van jou was en hoe je geboren bent, het verteld je zoveel over je gedrag en overtuigingen in het hier en nu. Zweverig? Nee hoor, het is wetenschappelijk bewezen.

Voor mij gingen er deuren open en ik ontdekte zoveel nieuwe dingen over mijzelf. Dat gun ik jou ook.

De mensen die dit al gedaan hebben, begrijpen zichzelf nu veel beter en ervaren daardoor veel meer rust.

Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Sommige werkgevers vergoeden de kosten van stress-en burn-outcoaching. Dus vraag dit ook even na bij jouw werkgever.

Lees wat anderen vinden van mijn coaching

Sabrina

“Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg.

Ik heb het LevensGroei traject ontzettend positief bewandeld en merk veel goede veranderingen in mijn dagelijkse leven.
En niet alleen ik, ook mijn omgeving ziet dat ik veranderd ben. Ze zien dat ik veel beter met tegenslagen om kan gaan en veel relaxter en gelukkiger in het leven sta.

Ik raad dit traject zeker aan, maar wel als je er echt klaar voor bent om grote stappen te zetten. Dit programma is diepgaand, daar moet je voor open staan, maar gelukkig helpt Shyanne je daar goed doorheen.”

Natalie

“Ik dacht dat het hoorde, dat mijn partner gewoon mijn zooi moest opruimen en dat dat het probleem was. Tot ik ineens besefte dat alles mij teveel werd en dat het toch echt bij mij lag. Ik stond wankel, leefde op de automatische piloot en leefde voor iedereen behalve voor mijzelf. 

En toen kwam jij, jij die nooit oordeelt en waarbij ik helemaal mijzelf kan zijn. Die mij een spiegel voorhoudt, waardoor ik juist zo enorm gegroeid ben. 

Ik besefte mij dat ik mijzelf doodongelukkig maakte met de manier waarop ik tegen mij sprak. Jij hebt mij dat laten inzien. Jij hebt mij geleerd hoe ik dat kan veranderen. Ik heb geleerd naar mijzelf te luisteren, nee te zeggen, los te laten. Ik heb veel meer eigenwaarde en herpak mijzelf veel sneller. Ik ben zo enorm gegroeid.

 Ik raad dit iedereen aan, zelfs als je niet tegen een burn-out aan loopt. Dit traject is voor iedereen goed, het geeft zoveel inzichten, je hebt er zoveel aan. Jouw coaching is direct en liefdevol tegelijk. Je denkt mee, zegt wat je vind en zet mij weer in beweging om de juiste kant op te gaan. Zonder jou was ik nooit zover gekomen.

Ingrid

“Jij begreep mij direct, dat ik een gat had tussen mijn hoofd en mijn hart. Dat begrepen ze bij eerdere therapieën niet. Daarnaast plakte jij geen label op mij.

Ik kon heel goed beredeneren, maar ik voelde het nooit. Jij hebt mij leren voelen. Jij hebt mij geleerd mijzelf te accepteren zoals ik ben. Jij hebt mij laten inzien dat er een enorme kracht in mij zit.

Ik voel en weet nu dat ik er mag zijn, dat ik nee mag zeggen en dat ik mijn grenzen mag aangeven. Dit gaat steeds makkelijker. Ik zit zoveel beter in mijn vel.

Jij biedt als coach echt de helpende hand. Je houdt een spiegel voor, zonder oordeel. Je coacht dusdanig dat de oplossing echt een deel van mij is. Daarnaast is de online leeromgeving echt verrijkend.

Het hele proces voelt zo natuurlijk. Het is een diepgaande therapie, maar zo voelt het niet.”

Mandy

“Ik was niet direct op zoek naar een coach maar toen jij op mijn pad kwam, besefte ik dat ik dit moest doen. Ik gunde mijzelf om de beste versie van mijzelf te ontwikkelen. Doordat je direct uitsprak vertrouwen in mij te hebben, voelde ik dat jij mij daarbij kon helpen.

 Ik was snel geïrriteerd, kon enorm om mijn slof schieten om niks, oneindig blijven piekeren, durfde slecht op mijzelf te vertrouwen, kon moeilijk loslaten en was veel te veel aan het werk.

 Na dit traject is dit anders. Ik durf meer te vertrouwen op mijzelf en zie rust eindelijk als noodzakelijk en niet als luxe. Ik voel nu veel eerder wat er echt met mij aan de hand is en handel daarnaar zodat het niet erger wordt. Ik stel mijn grenzen en zet mijzelf echt meer op 1.

 Je bent een positieve, vriendelijke en enthousiaste coach. Vooral gevoelige perfectionisten die tegen een burn-out aanlopen, zullen zich helemaal op hun plek voelen bij jou.”

Rob

“Ik wist niet goed wat ik van het eerste gesprek kon verwachten, maar ik voelde mij direct op mijn gemak toen ik binnenkwam. Je energie is warm en vertrouwt. Jij luistert oprecht, zonder oordelen.

 Jij liet mij inzien dat ik recht op een burn-out afging. Ik liep volledig op de automatische piloot. Door jou en je coaching ben ik veel meer stil gaan staan bij mijzelf. Wat heb ik nodig en wat is goed voor mij? Ik zorg nu eerst voor mijzelf in plaats van voor de ander.

 De diversiteit in je programma is heel waardevol. De gesprekken maar zeker ook de paardencoaching. Daardoor werd ik even stil gezet en voelde ik wat ik nog meer kon leren. Dat hebben we samen aangepakt.

 Ik raad dit iedereen aan. Het geeft je niet alleen inzichten, maar ook praktische tools hoe je verder komt. Ik ben nu een ander mens, zoveel blijer met mijzelf en vooral veel rustiger. In mijn hoofd en in mijn lijf.”

Sarojini

“Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.”