Coachsessie

Bespreek alles wat jij wilt zodat je ruimte maakt in je hoofd en eindelijk ontdekt hoe het ook anders kan.

Een gesprek waarin het helemaal om jou gaat

In een coachsessie staat jouw inbreng centraal. Dit kan natuurlijk elke keer anders zijn. Tijdens de sessies werken we aan je mindset, nemen we je overtuigingen onder de loep en ontdek je hoe je daarvan kan loskomen.

Hoe zet je je hoofd uit? Hoe ontdek je wat je leuk vind? Hoe vergroot je je zelfvertrouwen en hoe maak je het leven toch een stukje makkelijker? Dit is slechts een greep uit de vragen die voorbijkomen tijdens de sessies.

Want ook hoe ga je om met tegenslagen of die grote vraag ‘wie ben ik en wat wil ik eigenlijk?’ zijn vragen die aan bod komen.

Waar het op neer komt is dat het helemaal over jou gaat en waar jij nu tegenaan loopt. Door middel van de coaching sessies krijg je inzicht over je eigen gedrag, je patronen en overtuigingen. Hierdoor verbreed je je blik en ga je anders tegen dingen aankijken. En als je dat kan, dan kan je ook andere keuzes maken in het leven.

Wat je nu ook ervaart, waar je dan ook tegenaan loopt: het komt ergens vandaan en er is iets aan te doen.

Je doet waarschijnlijk al heel lang dingen op een bepaalde manier en misschien ben je je er niet eens bewust van wat eronder ligt. Heel logisch, dat gebeurt bij de meeste mensen. Voor je iets kan veranderen, moet je je bewust zijn. Dat is dus ook waar we aan werken tijdens de sessies. Door mijn vakkennis en de jarenlange ervaring kom ik razendsnel met je tot de kern waardoor je al snel groeit zult merken.

We blijven niet aan de oppervlakte, daar geloof ik namelijk niet zo in. Als je onkruid wilt verwijderen moet je het er met wortel en al uittrekken. Ik stuur je niet weg met oppervlakkige truckjes of allerlei vluchtmethodes.

  9

  Na de sessie heb je meer inzicht over jezelf en begrijp je waar dingen vandaan komen

  9

  Dat niet alleen. Want weten is leuk, maar wat ga je eraan veranderen? Hoe ga je het anders doen? Welke beweging kan jij hierin maken? Ook dat komt uitgebreid aan bod in dit gesprek.

  9

  Ik ben je veilige haven. Bij mij mag en kan je alles kwijt. Niks is raar of gek, voel je veilig en deel. Want alleen zo maak je stappen.

  Jij kan helemaal niks loslaten

   

  Een belangrijk aspect in de coaching is ook leren voelen. Misschien vind je dat spannend klinken of heb je geen idee hoe dat moet. Daar neem ik je uiteraard in mee. Waarom is het zo belangrijk? Omdat juist in voelen heel veel kracht zit. Je leert dat alles er mag zijn en vooral hoe je daarmee om kan gaan. Emoties willen namelijk eigenlijk slechts 1 ding, dat is gevoeld worden. Iedereen heeft het altijd over dingen loslaten. Het bijzondere hieraan is, is dat jij het niet kan loslaten. Anders had je het wel gedaan. Op het moment dat je doorvoelt wat er in je leven speelt, dan laat het jou los. 

  Als je op zoek bent naar een coach die je aanleert hoe je alles positief moet ombuigen en vrolijk moet affirmeren, ben ik niet je coach. Dat is namelijk pleisters plakken op een diepe wond. Ik ga juist graag samen met jou die diepe wond op een nette manier dicht maken. Het is keer op keer bewezen dat daar juist de kracht zit en dat dat er juist voor zorgt dat je lekker in je vel blijft zitten. Want dat is uiteindelijk waar je het voor doet toch?

  9

  Je wilt lekker in je vel zitten, genieten van de mooie dingen in het leven en tegelijkertijd ook weten dat je tegenslagen overleefd en vooral de handvatten hoe dat te doen.

  9

  Je wilt je zelfvertrouwen vergroten, zodat je eindelijk nee durft te zeggen en voor jezelf durft op te komen.

  9

  Je wilt je grenzen kennen zodat je ze ook kan aangeven.

  9

  Je wilt rust in je hoofd die nu non-stop overuren draait en de hele tijd beren op de weg ziet.

  9

  Je wilt je eigen kwaliteiten kennen in plaats van jezelf de hele tijd de grond in te trappen.

  9

  Je wilt niet meer continu luisteren naar die innerlijke criticus, perfectionist of controlfreak. Je inner queen en cheerleader mogen nu ook weleens naar voren komen.

  9

  Je wilt niet de hele tijd bang en onzeker zijn of beren op de weg zien. Je wilt zelfvertrouwen en optimisme ervaren.

  Kwaliteitscoaching

  Ik maak tijdens de sessies onder andere gebruik van vormen van cognitieve gedragstherapie, mindfulness, voice dialogue en het helen van je innerlijke kind. Ik heb de onder andere opleiding gevolgd bij BGL en dat maakt dat ik SNRO geaccrediteerd diploma heb. Wil je meer lezen over mijn opleidingen, kijk dan hier.

  Elk gesprek is anders omdat ik helemaal aansluit bij wat jij verteld. Wel deel ik ook mijn kennis met je bijvoorbeeld over hoe je brein werkt, het aanleren van goede gewoontes en hoe je je mindset positief kan beïnvloeden.

  Ik ga je echter nooit vertellen hoe je iets moet doen, dat doet namelijk niks met je zelfredzaamheid. Samen gaan wij kijken hoe het voor jou het beste werkt. Jou iets opleggen vanuit mijn eigen visie werkt volledig averechts. Wat er in de sessies gebeurt is dat jouw zelfinzicht wordt vergroot, waardoor je meer over jezelf begrijpt. Daardoor ontstaat er ruimte om het anders te doen. Daarnaast kijken we naar handvatten die in jouw leven passen en jou verder helpen in je proces. Handvatten dus voor hoe jij het ook anders kan doen. Alles is erop gericht dat jij het vertrouwen krijgt in jezelf. Dat je weet hoe je met het leven om kan gaan, of het nu goed of slecht gaat.

  Plan je sessie

  Een losse sessie duurt 1 uur en kost €121*. Dit kan zowel online als fysiek in mijn kantoor in Harderwijk.

  Je kan dit niet direct boeken omdat ik graag eerst kennis met je maak. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is en ook dat ik jou echt de juiste begeleiding kan bieden. Neem daarom geheel gratis en vrijblijvend contact met mij op om dat samen te onderzoeken.

  Een losse sessie kan je al heel veel inzichten geven, kan je nagaan wat er gebeurt als je een langer traject aangaat en het nog meer diepgang geeft met dieptesessies en familie-opstellingen. Kijk hiervoor vooral even bij de strippenkaart. Los van dat er kracht zit in langdurigheid, zit er ook een ander voordeel aan voor je.

  * Dat is inclusief 21% BTW. De kosten zonder BTW zijn €100

   

  Wat anderen zeggen over mij

  Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

  Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

  Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg. 

  Sabrina

  Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

  Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

  Andre

  Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

  Sabrina

  Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

  Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

  Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

  Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

  Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.

  Sarojini

  Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

  Linda

  Shyanne begrijpt je. Ze neemt je mee in hoe het ook anders kan en is daarbij zeer gedreven om je verder te helpen. Veel mensen vinden het lastig om te investeren in zichzelf maar dat heb je niet meer nadat je bij haar bent geweest. Ze doet wat ze beloofd. Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid

  Anne