Gratis confidence call

Shyanne Nagtegaal, confidence coach

Wil je meer rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen? Plan dan je GRATIS confidence call.

Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Weet je soms echt even niet meer wat je nou het beste kan doen? Wil je meer rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen? Plan dan je GRATIS confidence call.

Zelfvertrouwen is één van de belangrijkste dingen die je leven moeitelozer maken. Als jij namelijk genoeg zelfvertrouwen hebt, boeit het je niet wat anderen van je denken. Dan kies jij voor jezelf, dan durf jij je gevoel te volgen en die stap te zetten. Dan zeg je gemakkelijker nee en stel je grenzen. Dan zie je vooral kansen in plaats van beren op de weg. Tijdens elk traject komt naar boven dat dit een belangrijk thema is, zelfs als dat in eerste instantie niet zo lijkt te zijn.

In maximaal 60 minuten bespreken wij samen waar jij tegenaan loopt, hoe je graag wilt dat je leven eruit ziet en wat jouw in de weg staat om dat te bereiken. Door mijn jarenlange ervaring komen we snel tot de kern en krijg je praktische tips en inzichten.

Nog een ding: mijn tijd en jouw tijd is kostbaar. Ik ga daarom niet met iedereen in gesprek. Je dient de vragen die gesteld worden in te vullen en uit alle mensen die zich opgeven, kies ik er maandelijks maximaal 5.

Zet jij de eerste stappen naar een moeitelozer leven? Boek dan nu je confidence call.

Linda

“Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!”

Wilma

“Het is zo fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft doorgemaakt en weet waar ze het over heeft. “

Sabrina

“Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. “