Contact & veelgestelde vragen

 

Neem contact met mij op

Adres

Kastanjelaan 4

3881 EL Putten

Veelgestelde vragen

Ik heb al eerdere therapie gevolgd, kan ik dan nog bij jou komen?

Je bent sowieso altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Veel therapie is gericht op denken en praten. Binnen Levensgroei komt er veel meer aan bod. Ik hoor vaak van klanten terug dat ze de diepgang miste en niet verder kwamen en daarom nu juist voor Levensgroei kiezen.

Ik heb nog nooit iets van hulp gehad, kan ik dan bij jou terecht?

Ja natuurlijk! Wat goed van je dat je de stap wilt zetten. Doordat ik binnen Levensgroei zoveel aanbiedt, kan ik helemaal aansluiten bij waar jij nu staat. Dus of je nu wel of geen therapie hebt gehad, samen vinden we de juiste stappen voor jouw proces op dit moment.

Wordt dit vergoed?

Nee. De prijzen vind je terug op de website. Omdat je het per sessie bekijkt, kan je dus ook kijken naar wat je kan missen. Ik wil hierin altijd met je meedenken. Een eerste kennismaking is uiteraard altijd gratis en vrijblijvend.

Zijn mijn problemen wel erg genoeg?

Heb je er last van? Dan is het erg genoeg. Je hoeft jezelf met niemand te vergelijken. Ik zou je liever adviseren om aan de bel te trekken voor je helemaal aan de grond zit. Maar of je er nu vroeg bij bent of niet, je bent altijd welkom. Zelfs als jij denkt dat het maar voor iets kleins is. Ik geloof dat iedereen baat kan hebben bij coaching.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. Ik werk met losse sessies. Na elk gesprek bespreken we samen hoe en wat nu verder.

Moet ik dan elke week komen?

Je moet niks, dat ten eerste. Als je wilt of denkt dat het nodig is, ben je elke week welkom. Vaak is dit niet het geval. Je moet ook dingen laten bezinken, gaat met nieuw gedrag oefenen. Elke week zitten omdat het ‘moet of hoort’, heeft geen enkele zin. Dit is jouw proces en dus ook jouw tempo (met natuurlijk advies van mij).

Wat zijn de voordelen van coaching?

Je leert jezelf beter kennen en dat heeft een positieve invloed op je leven. Je leert patronen die je niet meer helpen af. En je versterkt en vergroot datgene wat juist wel werkt of waar je in wilt groeien. Wat dat is, is natuurlijk per persoon verschillend. Dat bekijken we samen.

Ik zie veel coaches met een stappenplan, doe jij dat ook?

Nee, brr. Ik haat een stappenplan. Want wat voor jou werkt, werkt voor mij niet en andersom. Er is geen vast format. Het is jouw unieke proces. Dat geven we helemaal samen vorm.

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188