Familie-opstellingen

Krijg inzicht in dieperliggende patronen en ervaar hoe er op magische wijze ruimte en heling ontstaat

Wat is een familie-opstelling?

Een familie-opstelling laat zien wat er in het onderbewuste speelt. Het schijnt een ander licht op je problemen, overtuigingen en gedragingen. Door dit aan het licht te brengen, ontstaat er heling en krijg je ruimte. En nee, je hoeft niet je hele familie mee te nemen naar een opstelling.

Waar jij nu tegenaan loopt, de kans is groot dat de oorzaak daarvan in je familiesysteem ligt. En dit gaat verder terug dan alleen je ouders. Tijdens een opstelling kijken we op een dieper niveau naar je patronen. Het maakt het onzichtbare zichtbaar en daardoor gaat er ruimte ontstaan. De ruimte om het anders te doen. Niet door hard te werken, maar doordat die beweging van binnenuit ontstaat.

Patronen blijven zich maar herhalen

Misschien heb je al veel innerlijk werk gedaan of juist niet. Dat maakt niet uit. Wat jij merkt. is dat bepaalde dingen maar terug blijven komen en je wilt ervan af. Hieronder een paar voorbeelden.

9

Pleasen. Steeds maar weer die ander boven jezelf stellen. Je weet rationeel wel dat dat anders moet, maar hoe dan?

9

Perfectionisme. Die stem die zegt dat het nooit goed genoeg is en de angst om niet goed genoeg te zijn.

9

Jezelf steeds maar weer pushen en over je eigen grenzen heen gaan. Ook al ben je moe, jij blijft maar voelen dat je door moet gaan.

9

Jezelf steeds weer bekritisiren en misschien zelfs wel de grond in stampen. Jij bent alles behalve je eigen beste vriendin.

9

Veel in je hoofd leven en dat gaat maar door en door en door. Wanneer stopt het nou? Je verlangt zo naar rust.

9

Het gevoel hebben dat het leven een strijd is. Elke keer weer overal tegenaan hikken. Niks lijkt bij jou vanzelf te gaan.

9

Relaties die steeds maar weer mislukken, terwijl je juist zo graag een trouwe partner aan je zijde wilt.

9

Moeite met hiërarchie. Je kan slecht tegen die manager die zich zo dominant opstelt of die vriendin die je altijd de les lijkt te lezen.

9

Het moeilijk vinden om je grenzen aan te geven. Of beter gezegd om die uberhaupt te voelen.

Een familie-opstelling gaat je helpen

Twee belangrijke dingen: je familie is niet aanwezig bij een opstelling. En zelfs als je nu denkt ‘oh maar dat ligt niet aan mijn familie’, is de kans groot dat het daar toch ligt.

Onverwerkte trauma’s van bijvoorbeeld je oma, worden doorgeven aan je moeder. Als zij ze ook niet opruimt, komen ze op jouw bordje terecht. Zo gaat het door totdat iemand zegt ‘en nu is het klaar’. Je ziet het veel gebeuren bij millenials die keihard aan zichzelf werken. Ze noemen dat ook wel ‘the cycle stopper’. Er is 1 kind die de cyclus gaat doorbreken. En eerlijk, dat is soms hard werken en echt niet altijd fijn. Want ja, jij ruimt sh*t op die niet eens van jou is. Probeer echter niet te oordelen over je ouders, want juist door dat oordelen gaat het niet beter met jou. Je ouders hebben echt gedaan wat ze konden op dat moment, hoe pijnlijk dat voor jou ook is geweest.

Tijdens een opstelling maken we het onzichtbare zichtbaar. We gaan echt naar de kern, komen uit bij de angel van je problemen en wat er dan gebeurt is magisch.

Er ontstaat heling en er ontstaat ruimte om het anders te doen. Die ruimte voel jij van binnenuit en heeft niks te maken met je omgeving.

Jij voelt intern een wezenlijk verschil, waardoor dingen in je leven ook echt anders gaan.

  Dat weet eigenlijk niemand precies. Tijdens een opstelling werken we met ‘het veld’. Dat is de energie die ontstaat. In dat veld gebeuren magische dingen. Omdat dat per persoon zo verschillend is, is het lastig er woorden aan te geven. Het is vooral iets wat je moet ervaren.

  Tijdens een opstelling werken we met wat zich aandient. Dat betekent dat ik mij volledig laat leiden door wat er in het veld speelt. Het is namelijk geen toneelspel of een truckje. Er valt niks te forceren en je zult altijd precies krijgen wat op dat moment nodig is en wat jij op dat moment aankan. Je pelt op die manier elke keer een laagje af om zo steeds dichterbij jezelf te komen. Familie-opstellingen maken het onzichtbare zichtbaar, dat wordt ook wel de onderstroom genoemd.

  5% van wat we doen in het leven doe je met je bewustzijn. Dat betekent dat 95% dus vanuit je onderbewustzijn komt. Als je je innerlijk werk alleen richt op die 5%, blijf je hard werken en ploeteren en kom je niet tot de kern. En juist tot de kern komen is zo belangrijk. Daar zit namelijk de angel, de wortel. En als je onkruid wilt weghalen, moet je het met wortel en al eruit trekken, anders is het zo weer terug. Dat is precies wat we met familie-opstellingen doen.

  Wat kan je van een opstelling verwachten?

  We doen de sessie 1:1 in mijn kantoor in Harderwijk. We hebben eerst de tijd om een kopje thee/koffie te drinken, we kletsen wat en zo kan jij rustig landen.

  Daarna doen we een meditatie waarin ik je mee neem om nog meer in je lijf te zakken. Daarna starten we de opstelling en daarna hebben we nog de tijd om even na te praten.

  Eén losse opstelling kan al heel veel in je losmaken en in beweging zetten. Wat er bij je gaat gebeuren, is dus afhankelijk van wat er op dat moment zich aandient, maar hieronder noem ik een paar dingen op die ik regelmatig voorbij zie komen

  9

  Het gevoel dat er een last van je schouders valt. 

  9

  Makkelijker verantwoordelijkheid loslaten

  9

  Je voelt je grenzen en durft ze ook aan te geven. Doordat het van binnenuit komt zullen mensen je ook veel serieuzer nemen.

  9

  Je leeft je eigen leven in plaats van het gevoel dat je op de automatische piloot door het leven gaat.

  9

  De ruimte om andere keuzes te maken in het leven. Keuzes die beter bij jou passen en je meer opleveren.

  9

  Meer mildheid, compassie en acceptatie voor jezelf en het leven zoals het is.

  Ik wil een opstelling inplannen

  Je voelt vanzelf of je hier klaar voor bent. Misschien heb je wel al langere tijd een bepaalde interesse erin of misschien is het helemaal nieuw voor je. Het maakt niet uit. Je hoeft er geen kennis van te hebben. Kennis zit namelijk in je hoofd en daar werken we precies niet mee. Als je voelt dat je hier meer mee wilt, neem dan vooral contact op.

  Losse prijs familie-opstelling
  Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost €242*. Wil je meer uit jezelf halen? Check dan ook eens even de strippenkaart. Naast het feit dat er kracht zit in langdurigheid, biedt het ook een ander voordeel voor je.

  * Dat is inclusief 21% BTW. De kosten zonder BTW zijn €200

   

  Krijg inzicht maar vooral ruimte in je eigen patronen

  Dit zeggen anderen over hun opstelling

  Ik ben bij Levensgroei geweest voor een familieopstelling. Ik vond het best spannend! Maar Shyanne, kon me ontzettend goed op me gemak stellen, door eerst met een meditatie te gaan starten.

  Ik vertrouw haar volledig en kon daardoor al snel in mijn meditatie komen en ging ik zen de familieopstelling in. Het was zo bijzonder om deze familieopstelling te doen, en er gebeurde veel tijdens deze sessie, maar het was goed! Ik kon de last die ik droeg, uiteindelijk terug geven en voelde letterlijk een verlichting… ik voelde die last niet meer en vond t een bijzondere sessie, waar heel veel duidelijk werd.

  Ik heb t even een plekje moeten geven en heb t een paar dagen voor mezelf gehouden. Daarna kon ik er met mijn man en familie over praten over wat er tijdens de sessie uitgekomen was. Ik ben dankbaar voor deze sessie, wat eruit kwam en de professionaliteit van Shyanne.

  Shyanne zorgt ervoor dat je je al gauw op je gemak voelt ze begeleid je super fijn door de sessie heen en weet wat ze doet! Het is een waardevolle toevoeging in haar praktijk, waarbij ze je nog verder kan helpen in je persoonlijke proces. Dank je wel Shyanne 🙏🏼💖

  Aysegul

  Ik voelde me erg op mijn gemak bij jou. Ik voel me gehoord en gezien en dat is erg fijn. De opstelling is echt een enorme eye-opener voor mij geweest maar dat niet alleen. Ik voelde namelijk ook echt opluchting, alsof er allemaal puzzelstukjes op hun plek vielen. Ik begrijp mezelf nu veel beter en heb heel veel nieuwe inzichten over mijzelf opgedaan.

  Anne-Marloes

  Ik voelde me veilig bij jou en gezien. Ik vond het een mooie ervaring; confronterend en heel verrassend! Nooit gedacht dat ik zoveel inzichten zou verkrijgen uit een bak met poppetjes. Het heeft mij opgeleverd dat ik iets wat ik altijd voelde maar nooit kon plaatsen, nu heel helder kan zien. Ik ben mij bewust van de impact die dat heeft en het lukte mij de keer erop ook om het echt anders te doen.

  Maaike