Je geboorteverhaal in kaart

Ontdek welke patronen en overtuigingen jij. alvanaf je geboorte met je meedraagt en zie hoe er ruimte ontstaat om het
vanaf nu anders te doen.

Geboren zijn we allemaal

Sommige overtuigingen en patronen heb je al vanaf je geboorte. Door dat inzichtelijk te maken, komt er ruimte voor heling. Geboorte in kaart helpt je daarbij.

Een baby is geen onbeschreven blad zoals vaak gezegd wordt. De manier waarop jouw moeder zwanger van je is geworden, hoe die 9 maanden zijn verlopen en hoe jij daadwerkelijk ter wereld bent gekomen, brengt al een heleboel overtuigingen en gedragingen met zich mee.

Klinkt wellicht als hocus pocus, maar dat is het niet. Het is wetenschappelijk bewezen dat de eerste 1000 dagen van grote invloed zijn op jou als mens. En ondanks dat je er met je bewustzijn niet meer zoveel van af weet, weet jouw lichaam en onderbewustzijn het nog heel goed. Dit werkt dus ook als je het niet meer kan navragen aan je ouder(s) of bijvoorbeeld geadopteerd bent.

Wat erg belangrijk is, is dat het hier niet gaat over een oordeel. Over dat iets goed of slecht is. Het is namelijk gelopen zoals het is gelopen en dat is dus op die manier nodig geweest. Waar het over gaat is dat dit je heel veel inzicht over jezelf geeft, waardoor er heling en ruimte ontstaat.

 

Een paar voorbeelden

9

Hoe ben jij daadwerkelijk ontstaan? Was dat door een liefdevolle vrijpartij, een verkrachting of IVF/ICSI? Dit is je allereerste start in het leven.

9

Hoe werd er op jou gereageerd toen je moeder ontdekte dat ze zwanger van je was? Die eerste rauwe reactie, kan iets zeggen over hoe jij je nu zichtbaar maakt in het leven.

9

Hoe heeft je moeder de zwangerschap ervaren? Was je vader tot steun? Had je moeder (veel) stress? Veel hooggevoeligheidsklachten en pleasegedrag ontstaat bijvoorbeeld in de buik.

9

Ben je geboren zonder ingrepen of moest je ingeleid worden? Of juist een keizersnede of een vacuumpomp? Over een paar van deze interventies heb ik een e-book geschreven, die vind je onderaan de pagina.

Ontdek je eigen wortels

Al deze dingen (en nog veel meer) zeggen dus iets over hoe jij in het leven staat en door dat aan het licht te brengen, vind er heling plaats. Ook lukt het om jezelf met veel meer compassie te bekijken. Alle gedrag is namelijk logisch. Alle labeltjes (ADHD/autisme/HSP) komen ergens vandaan, uit je wortels.

De appels uit een appelboom komen ook niet aanwaaien en plakken dan aan de boom. En als er iets is met de appels, ga je ook niet aan de takken trekken. Zie jezelf als een boom, waarin de conceptie en de zwangerschap je wortels zijn. En in die wortels ligt een schat aan informatie.

Dit is voor iedereen die ooit geboren is en meer over zichzelf wilt weten. Je kan dit voor jezelf doen en als je een kind hebt kan het natuurlijk ook voor je kind. De handleiding waar je zo naar zoekt? Die krijg je met geboorte in kaart. Ook als je bevalling heftig is geweest, kan het in kaart brengen hiervan ook voor jezelf heel veel heling brengen.

Het biedt inzicht in je overtuigingen, in patronen die je dus al vanaf je geboorte bij je draagt. Heel veel pleasegedrag ontstaat namelijk al in je moeders buik en ook moeite hebben met ergens aan beginnen of juist iets afmaken ligt al verborgen in je geboorteverhaal. En nogmaals, door het aan het licht te brengen, ontstaat er heling en compassie.

  Ieder verhaal is uniek

  Ieder verhaal en iedere geboorte is uniek. Ieder mens is uniek. Dat betekent ook dat je nooit kan spreken van een ‘als…dan…’ verhaal.

  Even een concreet voorbeeld: veel mensen die met een vacuumpomp zijn gehaald lopen regelmatig vast aan het einde van projecten. Enerzijds willen ze wel hulp, anderzijds willen ze dat ook helemaal niet. Echter hoeft dit dus niet bij iedereen het geval te zijn.

  Alle onderdelen van het geboorteverhaal doen namelijk toe en samen vormen ze een blokkentoren. Wat voor jou van toepassing is, kan voor een ander anders zijn. Daarom is het ook een gesprek wat gemiddeld 4 uur duurt en waarin er naar alle aspecten wordt gekeken. Hiermee breng je jouw persoonlijke geboorte in kaart.

  Hoe werkt het dan?

  Deze wetenschappelijk bewezen informatie is gebundeld tot een prachtige kaartenset. Dit is het uitgangspunt van onze sessie en die bestaat uit drie onderdelen.

  Allereerst nemen we de vragenkaarten door. Je krijgt daarvoor een vragenlijst opgestuurd die je met je ouder(s) kan doornemen. Kan dat niet? Geen enkel probleem. 

  Bij het volgende onderdeel gaan we namelijk gebruik maken van de afbeeldingen. en hiervoor spreken we je celgeheugen aan. Nu denk je misschien WTF zeg je nu, maar let op. Jouw lichaam bestaat uit cellen en daarin ligt heel veel informatie opgeslagen. Dat weet jij met je bewuste brein niet, maar je lijf weet het dus heel goed. Je lichaam gaat dus ook reageren op de foto’s en dat gaat je heel veel inzichten en informatie opleveren.

  Tot slot kijken we naar de daadwerkelijke geboortepatronen. Of je dit nu wel of niet weet, geen enkel probleem. Dat ontdekken we samen en je zult verbaasd staan van hoe ongelofelijk kloppend dit is.

  We hebben tijdens dit proces alle tijd en ik neem je er uiteraard stapje voor stapje helemaal in mee.

   

  Boek je sessie

  Je kunt niet rechtstreeks je sessie boeken omdat ik je graag even kort wil spreken. We gaan immers 4 uur aan een tafel zitten dus het is wel fijn om van elkaar te weten wie we zijn en of de klik er is.

  Je kan via onderstaande knop dus contact met mij opnemen en als het goed voelt, plannen we dit in. Houd dus rekening met dat het gesprek gemiddeld 4 uur duurt. Ik zorg wel voor een lekker taartje tussendoor, omdat het een mooi cadeau is aan jezelf.

  Het in kaart brengen van je geboorteverhaal kost €484* Mocht je het willen combineren met bijvorobeeld een familie-opstelling, check dan ook eens even de strippenkaart.

  * Dat is inclusief 21% BTW. De kosten zonder BTW zijn €400

  Gratis geboorteverhaal e-book

  Om er wat meer handen en voeten aan te geven, heb ik een e-book voor je geschreven met drie geboortepatronen. 

  Ik beschrijf wat de keizersnede, de navelstrengomstrengeling en de inleiding met je doet en waarom. Omdat ik de theorie erachter ook aan je uitleg, is dit ook waardevol om te lezen als je dit niet hebt meegemaakt. 

  Maar dat is niet alles. Als je het e-book aanvraagt, krijg je daarna ook nog een mailtje van mij met een korte video. Deze gaat over de ontwikkeling van je baby-hersenen en hoe stress hierop van invloed is. En vooral hoe je dat dus merkt in je huidige leven.

  Schrijf je daarom direct in.

  Wat anderen zeggen over het in kaart brengen. vanje geboorteverhaal

  Door geboorte in kaart te doen bij Shyanne heb ik antwoorden gekregen op vele vragen. Ze legt goed uit wat je kan verwachten en stelt je gerust in deze bijzondere ervaring.

  Ik kreeg al voor wij begonnen waren, rillingen over mijn lijf als Shyanne iets vertelde. Erg bijzonder om dat mee te maken.

  Door mijn geboorteverhaal in kaart te brengen heb ik meer dingen duidelijk gekregen over mijzelf en weet ik nu ook waar bepaalde patronen vandaan komen. Ik ben enorm dankbaar voor de nieuwe handvatten en duidelijkheden die ik hierdoor heb gekregen.

  Wat was dit een bijzondere ervaring

  Esther

  Door geboorte in kaart met Shyanne te doen, kreeg ik antwoorden op vragen waar ik al lang mee zit. Het heeft me inzichten gegeven in bepaalde patronen en gevoelens die ik al van jongs af aan ervaar, maar niet kon plaatsen.

  Weten waar de oorsprong ligt van die gevoelens zorgt ervoor dat ik deze gevoelens niet meer als ‘vreemd’ zie, maar iets dat bij mij hoort en waar ik in zekere zin niet per se iets aan kan doen. Ze zijn er, ik merk het op en erken het en kan mezelf weer in het hier en nu plaatsen.

  Zo herkende ik afgelopen week het ‘benauwde’ gevoel wat sommige situaties met zich meebrengen en herkende ik signalen van overprikkeling ook sneller. Door geboorte in kaart kon ik op die momenten sneller oké zijn met die gevoelens, wat nu al meer rust met zich meebrengt.

  Thanks daarvoor Shyanne! 😘 (ook voor de lekkere taart 😏)

  Sanne

  Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

  Sabrina

  Onlangs heb ik bij Shyanne een Geboorte in Kaart (GIK) sessie gedaan. Ik stond er van tevoren nuchter in (ik ben het type ‘eerst zien, dan geloven’) en was daarnaast ook benieuwd naar wat het mij zou kunnen brengen aan nieuwe inzichten.  

  Tijdens de sessie heeft mijn nuchterheid plaatsgemaakt voor enthousiasme en overtuiging.  Shyanne is een fijne, warme en spontane persoonlijkheid, luistert echt naar je en neemt uitgebreid de tijd voor je. Dat vond ik erg fijn. En ik werd tijdens de sessie ook nog eens verwend met mijn favoriete taart. Hoe leuk en attent is dat! 

  Wat was GIK een mooi middel om meer inzicht te krijgen in mijn eigen persoonlijkheid en waarom ik ben zoals ik ben. Dankzij Shyanne en GIK zijn er puzzelstukjes op hun plek gevallen. Ik kan daar nu beter mee omgaan omdat ik weet waar het vandaan komt, en dat geeft innerlijke rust. 

  Ik kan een Geboorte In Kaart sessie bij Shyanne dan ook van harte aanbevelen! 

  Mandy

  Geboorte in kaart, wat had ik me daar op verheugd. Persoonlijk was ik al een poosje bezig met zelfontwikkeling en bewustwording van gedragspatronen. Toen ik geboorte in kaart tegen kwam en Shyanne leerde kennen wist ik het direct: dit moet ik doen. Mijn lichaam vertelde me dat dit mij verder zou helpen. Ik heb direct een afspraak gemaakt en kon snel terecht.

  Shyanne legde me stap voor stap duidelijk uit wat we gingen doen en wat ik kon verwachten. Heel bijzonder is dat bij het zien van bepaalde plaatjes of het lezen van bepaalde teksten mijn lijf meteen reageerde door bijvoorbeeld mijn hartslag te versneller of door in tranen uit te barsten. Nadat we mijn geboorte in kaart hebben gebracht kon ik bepaalde gedragspatronen verklaren en wist ik waar deze vandaag kwamen. Ook heb ik mezelf op een dieper vlak leren kennen. Ik vond het een heel dankbaar proces. Shyanne neemt je aan de hand mee, geeft je alle tijd die je nodig hebt en ondersteunt je door vragen te stellen of je troostend toe te spreken. Voor mensen die benieuwd zijn naar hun patronen en meer over zichzelf willen leren kan ik dit alleen maar aanraden!

  Kelly