geboorte in kaart

Geboorte in kaart

Gedrag is altijd logisch. 

Wil jij de handleiding van je eigen gedrag of die van je kind? Lees dan snel verder!

Net zoals bij een boom de wortels invloed hebben op de groei van de takken en de appels, zo heeft jouw geboorte invloed op je gedrag in het hier en nu.

Geboorte in kaart klinkt misschien zweverig, maar dat is het zeker niet! Het is wetenschappelijk bewezen en er wordt ook steeds meer over ontdekt en onderzoek naar gedaan. Aan de hand van een prachtige kaartenset en doelgerichte vragen, worden gedragspatronen in kaart gebracht. Je zult versteld staan van de inzichten. Deze lees je vervolgens, zo vaak als je wilt, terug in een duidelijk en helder geschreven verslag.

inzicht in gedrag

Voor jezelf

Ook jij bent ooit geboren. Ooit heb jij in je moeders buik gezeten en ook voor jou begon de weg van je gedragspatronen toen al. Deze kortdurende module kan enorm veel inzicht geven in gedrag wat je tot op de dag van vandaag maar niet kan begrijpen.

Wil jij hier meer over weten? Wil jij weten waarom je doet wat je doet? Lees dan snel verder!

gedragspatronen geboortepatronen geboorteverhaal

Voor je kind

De handleiding van je kind krijg je er helaas niet bij. Maar wat nou als ik je vertel dat je deze wel kan maken? Onmogelijk denk je? Echt niet! Geboorte in kaart maakt dit waar!Wil jij meer begrijpen van het gedrag van je kind en dit ook beter kunnen begeleiden? Lees dan snel verder!

gedachte gedrag vol hoofd

De geboorteboom

Als je bij een appelboom mooie appels wilt, ligt de basis in de wortels. Vanuit de wortels, groeit de stam. Vanuit daar de takken, bladeren en de appels. 

Deze metafoor geld ook voor jou.

De wortels kan je zien als de prenatale fase en de zwangerschap. Het moment van zwanger worden, ontdekken en de gehele 9 maanden vormen de wortels. Hier wordt de basis gelegd van hoe je de wereld ziet en wat je gelooft. Je allereerste overtuigingen en gedragspatronen worden hier gevormd,

Het moment dat de stam net boven de grond uit komt, is de geboorte. Hoe dit is gedaan, vormen nog meer gedragspatronen. Vanaf daar begint de stam te groeien.

De takken en de blaadjes vormen gedrag in het hier en nu. Labels als autisme, adhd en hooggevoeligheid komen vanuit de wortels. Net zoals een blaadje niet aan komt waaien en aan een tak blijft plakken, komt een label niet aangewaaid en blijft plakken. De basis ligt in de wortels.

Antwoorden op je vraag waar gedrag vandaan komt, liggen dus verscholen in je wortels! Het antwoord ligt in je 

Wil je er meer over weten? Omdat je nieuwsgierig bent geworden of misschien juist omdat je denkt: 'waar heeft ze het over?', neem dan contact met mij op!

Ik vertel je er met alle liefde en veel enthousiasme meer over!

gedrag geboortepatronen conditioneringen