Je geboorteverhaal in kaart

Vraag je je wel eens af waarom jij denkt zoals je denkt en waarom je doet zoals je doet? Als je meer inzicht wil in je gedrag, of in dat van jouw baby of kind, is een geboorteverhaal in kaart zeker iets voor jou (en je kind).

 

 

Waarom zou je Geboorte In Kaart doen?

Als je nieuwsgierig bent naar waar je gedrag vandaan komt en graag je eigen handleiding wil schrijven, is Geboorte In Kaart (GIK) zeker iets voor jou. Met GIK breng je je eigen geboorteverhaal in kaart en krijg je inzicht in de invloed van de zwangerschap en geboorte op jouw gedrag.

Wil je meer inzicht krijgen in het gedrag van je baby of kind? Dan is GIK ook heel erg handig om voor je kind te doen. Want die handleiding die je niet bij de geboorte kreeg, die krijg je wel door deze sessie.

Levensgroei coach Shyanne in zwarte jurk bij fontein

Waar komt gedrag vandaan?

Een baby is geen onbeschreven blad zoals vaak gezegd wordt. De manier waarop jouw moeder zwanger is geworden, hoe de zwangerschap is verlopen en hoe de bevalling is geweest hebben allemaal invloed op jou als persoon. Dit klinkt misschien vaag, maar het is wetenschappelijk bewezen dat de eerste 1000 dagen van grote invloed zijn op jou als mens. Ondanks dat je er bewust misschien niets van hebt meegekregen, weet jouw lichaam en onderbewustzijn dit nog heel goed. Het is dus heel normaal dat je hier zelf niets meer van weet, maar tijdens de sessie zal dit helemaal duidelijk worden.

Als je nieuwsgierig bent naar je gedrag en hoe dit anders kan, nodig ik je graag uit voor een sessie. Hieronder een paar voorbeelden wanneer een Geboorte In Kaart bij jou kan helpen:

9

Je bent hooggevoelig en bent nieuwsgierig waar dit vandaan komt.

9

Je begint vaak aan dingen, maar maakt het nooit af.

9

Je begint nooit ergens aan. Eigenlijk heb je een push nodig van anderen, maar ook irriteert het je als anderen je zeggen wat je moet doen.

9

Je kan niet goed omgaan met onverwachte veranderingen. Je vindt snel schakelen lastig.

9

Je hebt altijd het gevoel dat je iets of iemand mist, maar je weet niet wat. Je hebt een soort heimwee of gevoel van verdriet wat je niet goed kunt plaatsen.

Door Geboorte in Kaart te doen bij Shyanne heb ik antwoorden gekregen op vele vragen. Ze legt goed uit wat je kan verwachten en stelt je gerust in deze bijzondere ervaring.

Ik kreeg al voor wij begonnen waren, rillingen over mijn lijf als Shyanne iets vertelde. Erg bijzonder om dat mee te maken.

Door mijn geboorteverhaal in kaart te brengen heb ik meer dingen duidelijk gekregen over mijzelf en weet ik nu ook waar bepaalde patronen vandaan komen. Ik ben enorm dankbaar voor de nieuwe handvatten en duidelijkheden die ik hierdoor heb gekregen.

Wat was dit een bijzondere ervaring

Esther

Levensgroei coach Shyanne in zwarte jurk bij fontein

Wat levert Geboorte In Kaart je op?

Ieder verhaal is uniek en wat geldt voor jou, geldt niet persé voor een ander. Het resultaat hangt dus af van verschillende factoren. GIK zal je in ieder geval veel leren en inzichten geven over het gedrag van jou en/of je kind.

9

Zelfcompassie. Er ontstaat compassie voor jezelf (en je kind) als je begrijpt waar het gedrag vandaan komt.

9

Bewustzijn. Je kan pas dingen veranderen en helen als je je er bewust van bent. Door meer aan het licht te brengen, zet je een proces van heling in gang.

9

Inzicht in patronen. Patronen zoals pleasen gaan heel diep. Je vindt de oorzaak hiervan terug.

Je kind beter begrijpen

 Een GIK-sessie is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je kind. Veel ouders hebben moeite om het gedrag van hun kind te begrijpen. Ze zoeken naar een handleiding die je helaas niet krijgt bij de geboorte. GIK brengt je aardig dichtbij een handleiding voor je kind. Hier wat voorbeelden van situaties waarbij Geboorte In Kaart kan helpen:

 

9

Je hebt een zware bevalling gehad en wil dit graag verwerken.

9

Je begrijpt het gedrag van je kind niet en je wil je kind beter begrijpen.

9

Je hebt vaak strijd en onrust in huis met je kind en snapt niet waarom.

9

Je kind heeft verlatingsangst. Elk afscheid eindigt met tranen en drama.

9

Je moet altijd wachten op je kind. Zelfs het aankleden kan ellenlang duren. Jij wil gewoon weg, hoezo gebeurt dit steeds?

9

Je kind vindt onderwater zwemmen heel eng of durft geen sjaal te dragen.

Praktische informatie over Geboorte In Kaart


Het in kaart brengen van je geboorteverhaal duurt 4 uur en kost €484,-*. Een GIK-sessie vindt altijd plaats in mijn praktijk in Putten. Ik werk met losse sessies, dus na elke sessie beslis jij of je verder wilt. Je krijgt hierin natuurlijk advies van mij wat de beste volgende stap is.


Gratis  en vrijblijvend kennismaken

Je kunt niet rechtstreeks een GIK-sessie boeken omdat ik eerst graag even kennis met je maak. Voor deze sessie van 4 uur is het natuurlijk wel fijn om eerst te kijken of er een klik is. Als dit gesprek goed voelt, plannen we een GIK-sessie in. Hou er rekening mee dat deze sessie ongeveer 4 uur duurt. Ik zorg voor een lekker taartje tussendoor omdat het een mooi cadeau is aan jezelf.

Een losse familieopstelling sessie kan al enorm veel rust bieden. Kan je nagaan als je een langer traject aangaat en het nog meer diepgang geeft met een dieptesessie, familieopstelling of coachingsessies.

* Dat is inclusief 21% btw. De kosten zonder btw zijn €400,-.

De prijzen gaan per 1 januari 2024 met 5% omhoog

Ervaringen met Geboorte In Kaart

Onlangs heb ik bij Shyanne een Geboorte in Kaart (GIK) sessie gedaan. Ik stond er van tevoren nuchter in (ik ben het type ‘eerst zien, dan geloven’) en was daarnaast ook benieuwd naar wat het mij zou kunnen brengen aan nieuwe inzichten.  

Tijdens de sessie heeft mijn nuchterheid plaatsgemaakt voor enthousiasme en overtuiging.  Shyanne is een fijne, warme en spontane persoonlijkheid, luistert echt naar je en neemt uitgebreid de tijd voor je. Dat vond ik erg fijn. En ik werd tijdens de sessie ook nog eens verwend met mijn favoriete taart. Hoe leuk en attent is dat! 

Wat was GIK een mooi middel om meer inzicht te krijgen in mijn eigen persoonlijkheid en waarom ik ben zoals ik ben. Dankzij Shyanne en GIK zijn er puzzelstukjes op hun plek gevallen. Ik kan daar nu beter mee omgaan omdat ik weet waar het vandaan komt, en dat geeft innerlijke rust. 

Ik kan een Geboorte In Kaart sessie bij Shyanne dan ook van harte aanbevelen! 

Mandy

Door geboorte in kaart met Shyanne te doen, kreeg ik antwoorden op vragen waar ik al lang mee zit. Het heeft me inzichten gegeven in bepaalde patronen en gevoelens die ik al van jongs af aan ervaar, maar niet kon plaatsen.

Weten waar de oorsprong ligt van die gevoelens zorgt ervoor dat ik deze gevoelens niet meer als ‘vreemd’ zie, maar iets dat bij mij hoort en waar ik in zekere zin niet per se iets aan kan doen. Ze zijn er, ik merk het op en erken het en kan mezelf weer in het hier en nu plaatsen.

Zo herkende ik afgelopen week het ‘benauwde’ gevoel wat sommige situaties met zich meebrengen en herkende ik signalen van overprikkeling ook sneller. Door geboorte in kaart kon ik op die momenten sneller oké zijn met die gevoelens, wat nu al meer rust met zich meebrengt.

Thanks daarvoor Shyanne! 😘 (ook voor de lekkere taart 😏)

Sanne

Geboorte in kaart, wat had ik me daar op verheugd. Persoonlijk was ik al een poosje bezig met zelfontwikkeling en bewustwording van gedragspatronen. Toen ik geboorte in kaart tegen kwam en Shyanne leerde kennen wist ik het direct: dit moet ik doen. Mijn lichaam vertelde me dat dit mij verder zou helpen. Ik heb direct een afspraak gemaakt en kon snel terecht.

Shyanne legde me stap voor stap duidelijk uit wat we gingen doen en wat ik kon verwachten. Heel bijzonder is dat bij het zien van bepaalde plaatjes of het lezen van bepaalde teksten mijn lijf meteen reageerde door bijvoorbeeld mijn hartslag te versneller of door in tranen uit te barsten. Nadat we mijn geboorte in kaart hebben gebracht kon ik bepaalde gedragspatronen verklaren en wist ik waar deze vandaag kwamen. Ook heb ik mezelf op een dieper vlak leren kennen. Ik vond het een heel dankbaar proces. Shyanne neemt je aan de hand mee, geeft je alle tijd die je nodig hebt en ondersteunt je door vragen te stellen of je troostend toe te spreken. Voor mensen die benieuwd zijn naar hun patronen en meer over zichzelf willen leren kan ik dit alleen maar aanraden!

Kelly

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188