inzicht in gedrag gedragsverandering

Inzicht in je eigen gedrag

Wil je beter snappen waarom je doet wat je doet? Wil je weten waar gedrag vandaan komt en dit ook beter aanpakken? Geboorte in kaart biedt uitkomst!

Loop jij tegen gedrag aan waar je de vinger maar niet op kan leggen? Wil je weten waarom je doet wat je doet?

Geboorte in kaart biedt de uitkomst!

Aan de hand van een prachtige kaartenset in combinatie met doelgerichte vragen duiken we dieper in de reis die jij hebt gemaakt. De reis van eicel en zaadcel tot volmaakt mens. Met vingers, tenen, organen en gedragspatronen.

Geboorte in kaart werkt op verschillende manieren en biedt ook uitkomst als je niks weet over je eigen geboorte. Bijvoorbeeld doordat je geadopteerd bent of niks meer kan navragen aan je ouder(s). 

Hoe werkt dit dan? 

Dat komt omdat je lichaam een lichaamsgeheugen heeft. De cellen in je lijf hebben een geheugen en daardoor reageer jij (onbewust) op de foto’s die bij de kaartenset zitten. Dit geeft je enorm veel informatie. 

We lopen ook een stel doelgerichte vragen langs. Als je hier antwoord op weet, is dat mooi meegenomen. Als dat niet zo is, werkt jouw lichaamsgeheugen meer dan voldoende om tot mooie inzichten te komen!

Tot slot bekijken we de geboortepatronen; wat is er daadwerkelijk gebeurt tijdens jouw geboorte. Ook hiervoor geld, zelfs als je het niet (bewust) weet, gaan hier TOCH antwoorden uit rollen! 

In dit gesprek zal je al veel inzichten ervaren, zullen er al veel kwartjes vallen en zul je versteld staan over hoe kloppend dit is. Ik zal steeds de koppeling maken tussen je geboorteverhaal en datgene waar je nu last van hebt in het dagelijks leven. 

Van dit gesprek ontvang je een verslag. Ik vat het voor je samen in een helder en duidelijk verhaal wat je er nog met regelmaat bij zult pakken. Je kan de inzichten hieruit ook delen met anderen, dat is uiteraard vrij aan jezelf.

Hierna ga je met werkboeken aan de slag voor nog meer diepgang. Je gaat je verhaal ‘herschrijven’ en afstand nemen van wat jou niet meer dient. Je snapt veel beter waarom je doet wat je doet en kan hier dus ook makkelijker afstand van nemen.

Geboorte in kaart legt dingen bloot die je met je bewustzijn niet kunt bedenken. Het gaat dieper dan ‘gewoon over praten en bedenken waar het vandaan zou kunnen komen’. 

Het maakt de blauwdruk van je leven zichtbaar en dat helpt je verder op weg.

gedrag geboorte in kaart