meer balans en mentale veerkracht

GeluksGroei

In 7 stappen naar een gelukkiger leven!

Meer balans, meer mentale veerkracht en meer positiviteit!

Een leven in balans. Zonder burn-out en zonder vol hoofd. Waarin je de mentale veerkracht hebt om om te gaan met de ups en downs van het leven. Waarin je grip hebt op je gedachtes. Waarin je weet wat goed voor je is en hiernaar handelt. Je eigen signalen herkent en tijdig op de rem trapt. Waarin je positiever naar het leven kijkt zonder te doen alsof minder leuke dingen niet bestaan.  Waarin je de tools hebt om met die minder leuke dingen om te gaan. Waarin je doet wat het beste voor JOU is, zonder dat je je schuldig voelt!

Jij pakt vanaf nu de regie terug over je eigen leven en gaat die inrichten op een manier hoe JIJ dat wilt en waar jij gelukkig van wordt. En zo leef jij je gelukkigste leven!

burn-out vol hoofd overspannen

Dit is voor jou als jij:

- Veel in je hoofd leeft
- Veel piekert en maalt
- Niet goed 'nee' durft te zeggen
- Jezelf steeds wegcijfert
- Stress ervaart en vaak een vol hoofd hebt
- Misschien wel tegen een burn-out aan hikt
- Vast zit in beperkende overtuigingen en gedragingen
- Steeds over je eigen grenzen heen gaat
- Het spannend vindt om stappen te zetten maar wel beseft dat het nodig is
- Je voelt dat er iets moet veranderen omdat dit niet zo langer gaat

En daar ben je klaar mee!

Daarom stap je in in het programma GeluksGroei. Wil je weten hoe je leven er dan uitziet? Ben je benieuwd naar je gelukkigste leven?

rust in je hoofd grip op gedachtes

Dit ga jij bereiken:

- Inzicht in je eigen gedrag 
- Weten dat gedachtes maar gedachtes zijn
- Afstand nemen van die stemmetjes in je hoofd
- Voor jezelf zorgen zonder schuldgevoel
- Je grenzen voelen en hiernaar handelen
- Jezelf op één zetten
- Rust, ruimte en balans
- Tools om om te gaan met de ups en de downs
- Je leven inrichten hoe JIJ dat wilt
- In het hier en nu leven
- Weten wat goed voor jou is en hiernaar handelen
- Meer rust in je hoofd
- Veel lekkerder en relaxter leven
- Weer van het leven genieten
- Volop in het leven staan
- Handvatten voor de rest van je leven

- Uit je hoofd, in je hart
- Tools om een burn-out te voorkomen

Hoe dan?

Hieronder vind je een groot deel van het programma.  Meer over de inhoud vind je in de brochure die je kan aanvragen. Je mag natuurlijk ook altijd gratis en vrijblijvend met mij in gesprek!

Hoe ziet het programma eruit?

Online modules

Elke maand wordt er in de leeromgeving een nieuwe module gelanceerd. Deze modules zijn nauwkeurig uitgezocht en volgen elkaar op. Door middel van filmpjes vertel ik je inhoudelijk waar het over gaat en vervolgens ga je zelf met de werkboeken aan de slag. In de werkboeken staan opdrachten waarmee jij de verdieping gaat maar ook concrete tips en tricks!

Offline meetings

Je hebt 5 offline meetings met mij waarin we de diepte in gaan. De eerste meeting gebruiken we voor het bepalen van je doelen aan de hand van een doelenposter. Deze krijg je ook mee naar huis en kan je voor jezelf ophangen. De overige 4 meetings kan je indelen naar keuze. In de online modules geef ik tips over hoe je de online module kan combineren met een offline meeting om er nóg meer uit te halen. Uiteraard is deze keuze vrij aan jou.

Groepsgevoel

Je staat er niet alleen voor! Je wordt toegevoegd in een besloten facebookgroep met andere mensen die dit pad volgen naar een gelukkiger leven. Je kunt samen sparren over waar je tegenaan loopt maar zeer zeker ook je successen delen! Zo ervaar je dat je er niet alleen voor staat.

Creatieve afsluiter

Als afsluiter gaan we iets creatiefs doen. Wat dat is, hou ik nog even geheim. Dit gebeurt in groepsverband, met de mensen waarmee je ook in de facebookgroep hebt gezeten. Het wordt tof, creatief en heel leuk!

7 maanden begeleiding

Ik sta 7 hele maanden tot jou beschikking. Naast de offline meetings ben ik voor jou bereikbaar via de mail. Daarnaast kom ik regelmatig live in de besloten facebookgroep, lees ik daar mee en reageer ik op jullie vragen en verhalen.

Gratis extra's

Je ontvangt van mij een heel tof en waardevol welkomspakket en krijgt toegang tot een online bibliotheek. Hierin deel ik bijvoorbeeld filmpjes die mij inspireren, mijn favoriete boeken en mijn meest gebruikte yoga-video's. Deze bibliotheek wordt steeds aangevuld zodra ik waardevolle dingen tegenkom.

De brochure

Wil je meer over de inhoud te weten komen, zoals wat er in de 7 modules besproken wordt? Vraag dan nu de brochure aan!

burnout geluksgroei coach traject
gelukkig leven zonder burnout rustig hoofd balans

Shyanne biedt een overzichtelijk, helder en doeltreffend programma, waarbij je letterlijk stapsgewijs wordt meegenomen om oude patronen uit de weg te ruimen en ruimte te creëren voor positieve gedachtes. 

Zelf is Shyanne een down-to-earth en creatief persoon en straalt zij vertrouwen uit, waardoor je op een fijne, speelse manier de tools aanleert om om te kunnen gaan met gebeurtenissen in het leven.

GeluksGroei 

Ben jij klaar voor een gelukkiger leven? 

  • Een leven waarin het om JOU draait. 
  • Waarin je doet waar jij blij van wordt. 
  • Waarin je je brein voor je laat werken in plaats van tegen je.
  • Waarin je positief naar het leven kijkt 
  • En tegelijkertijd de tools in handen hebt om om te gaan met de ups en downs van het leven
  • Waarin je weet hoe je met stress kan omgaan en beter voor jezelf kan zorgen (zodat je GEEN burn-out meer hoeft te krijgen!)


Neem dan NU contact met mij op. Dan plannen we een kennismakingsgesprek  in om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

coach burnout overspannen preventie