GeluksGroei

Shyanne Nagtegaal, confidence coach

Kom op een duurzame manier van je stressklachten af zonder hard te hoeven werken

Herken je dit, dat je wel graag wilt ontspannen maar geen idee hebt hoe. Je to-do lijst is eindeloos en de gedachtes in je hoofd gaan maar door en door. Je lontje wordt steeds korter, je wordt steeds kribbiger en kan steeds minder hebben.

Je voelt je verantwoordelijk om de dingen goed te doen en bent geneigd de lat enorm hoog te leggen. Maar dat is niet alles, want je bent ook nog eens enorm streng voor jezelf. Je zegt dingen tegen jezelf die je tegen je beste vriendin nooit zou zeggen.

Je hebt het gevoel alle ballen hoog te moeten houden, maar hoe dan? En iedereen op social media heeft het zo goed voor elkaar, terwijl jij je steeds vaker afvraagt hoe jij dit moet doen. Je vergelijkt jezelf steeds met anderen en je zelfvertrouwen en eigenwaarde is lang niet wat het kan zijn. Je wilt gewoon zo graag gewoon gelukkig zijn en positief in het leven staan, maar je loopt elke keer vast in je eigen hoofd.

Je cijfert jezelf vaak weg en staat altijd voor anderen klaar. En waar kom jij? Jij bungelt ergens onderaan je eigen prioriteiten lijstje. Je voelt je grenzen nauwelijks aan en gaat er steeds weer over. Maar hoe stel je grenzen, hoe pak je rust? Je weet wel dat het zou moeten, maar het lukt maar niet.

Misschien merk je het ondertussen ook wel aan je lijf. Je spieren die vastzitten, je slaapkwaliteit gaat achteruit.

Misschien heb je weleens iets geprobeerd, heb je bij de praktijkondersteuner gelopen of de psycholoog maar je komt maar niet vooruit. Je blijft leven op de automatische piloot. Je beseft je heel goed dat het zo niet langer kan, want als je zo doorgaat beland je wellicht in een burn-out… Je stressklachten verdwijnen namelijk niet vanzelf en zijn ook niet over met een weekje vakantie.

Het leven hoeft niet zo te zijn en ik kan jou daarbij helpen.

Verlang jij naar meer rust in je hoofd? Wil jij eindelijk weer echt ontspannen op de bank liggen, zelfs als er nog een to-do lijst op je ligt te wachten? Wil jij jezelf op een zetten zonder schuldgevoel? Je grenzen aanvoelen en aan kunnen geven voordat je omvalt? Wil jij ook wat liever zijn voor jezelf en niet meer zo geïrriteerd om de kleinste dingen?

GeluksGroei helpt hierbij. Pak de regie terug over je eigen leven en zit weer echt lekker in je vel. Profiteer van alle kansen die de maatschappij te bieden heeft, zonder jezelf voorbij te lopen.

De super snelle stresstest: Heb je het gewoon druk of is er meer aan de hand? Klik hier om de test te maken!

Hoe ziet het programma eruit?

Kom op een duurzame manier van je stressklachten af, zonder hard te hoeven werken. Het kan echt.
Het programma zit bomvol afwisseling. Dit zorgt ervoor dat je op verschillende manieren veel over jezelf te weten komt en echte stappen gaat zetten en transformatie gaat doormaken.

Met name de dieptesessies zijn uniek, onderscheidend en zeer effectief. Met deze methodiek los je de problemen echt bij de kern op, wat dus zorgt voor duurzaam resultaat, zonder terug te vallen en zonder keihard te hoeven werken. Klik hier om op mijn instagrampagina een video met uitleg te zien over dieptesessies.

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je video’s en werkboeken. De volgorde is dusdanig opgebouwd dat je jezelf…

Lees meer

steeds beter leert kennen, afscheid gaat nemen van overtuigingen en gewoontes die je niet meer dienen en dat je een leven gaat neerzetten naar jouw voorwaardes. En er komt ook aan bod hoe jij dit kan volhouden, ook als je straks klaar bent met dit programma.

w

Gesprekken

Tijdens het programma hebben we 1:1 gesprekken. Deze vinden plaats in mijn kantoor of eventueel online. …

Lees meer

We beginnen altijd met het startgesprek waarin we je doelen gaan bepalen, zodat je direct richting geeft aan je eigen proces. De overige gesprekken vinden plaats naar jouw behoefte. Loop je ergens in vast, wil je dieper in op een bepaalde module of zoek je handvatten hoe om te gaan met een bepaalde situatie? Het kan allemaal besproken worden en ik coach jou daarin verder.

Dieptesessies

Dieptesessies zorgen ervoor dat een blokkade die ooit ontstaan is in je hersenen, zich herstelt. Deze methode is…

Lees meer

zeer effectief en zorgt voor een duurzaam resultaat. Doordat je de blokkades opheft, wordt het makkelijker om een ander patroon aan te leren, zonder terugval.

z

Paardencoaching

In het traject zit ook een workshop met een paardencoach. Paarden spiegelen je gedrag en geven…

Lees meer

je inzicht in datgene wat nu het meeste aandacht verdient. Je komt heel snel tot de kern en daar gaan we dan weer mee verder in het traject.

Masterclasses

Gedurende het traject krijg je diverse masterclasses. Deze geef ik zelf maar hier huur ik ook gastsprekers voor in. …

Lees meer

Overige

Ik vind persoonlijk contact heel erg belangrijk en daarom mag je mij altijd tussendoor appen. Loop je even vast?…

Lees meer

Wil je van je af kletsen? Heb je het even nodig om te sparren? Of wil je gewoon een succes delen? App mij dan. Dat kan al enorm opluchten en als het nodig is plannen we even een korte belafspraak tussendoor.

Zet je eerste stappen naar je eigen mooiste leven

De maatschappij lijkt enorm veel van je te vragen maar de allerbelangrijkste vraag is: wat wil jij? En natuurlijk: hoe ga je daar dan stappen in zetten?

Deze video en dit werkboek helpen je daarbij. Zet zelf direct de eerste stappen en download het nu.

En nee, je ontvangt niet allemaal nutteloze mailtjes als je je inschrijft. Daar hou ik zelf ook niet van, dus doe ik bij jou ook niet.

 

Anne

“Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid.”

André

“Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.”

Johanna

“In drie kwartier naar de kern en met handvatten weer naar huis. Wat fijn om in rust even stil te staan. “