Gratis voor jou

Wil je vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken met mijn diensten en werkwijze? Dat kan met mijn gratis weggevers.

Kennismaken via mijn gratis aanbod

Overweeg je coaching, maar wil je eerst wat meer weten over mijn werkwijze en mij? Snap ik helemaal. Ik snap dat je niet zomaar aan tafel gaat zitten en een kwetsbaar traject aangaat met iemand. Je kunt natuurlijk meer lezen over mij op mijn over mij pagina, maar hieronder kun je ook via mijn 4 gratis weggevers gratis en vrijblijvend kennismaken met mijn
werkwijze en mij op een laagdrempelige manier. Kies wat het beste bij jou past (allemaal mag natuurlijk ook 😉)

Enjoy the freebies!

 Anti-please gids.

Zet jij ook de behoeftes van anderen boven die van jezelf? Heb je ook moeite met nee zeggen? Voel je je schuldig als je voor jezelf kiest? Geen zorgen, pleasegedrag komt heel veel voor. 

Vergroot nu je zelfvertrouwen en krijg meer innerlijke rust door te stoppen met pleasen met mijn anti-please gids.

Download hem gratis.

Kom gratis een bakkie doen

Een goede, of vooral juiste, coach kiezen doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat je een klik voelt met je coach. Ook moet je je veilig voelen om alles te bespreken. 

Daarom vind ik het belangrijk om eerst gratis en vrijblijvend samen kennis te maken samen. Ook krijg je dit gesprek al nieuwe inzichten en tips mee.

Plan hem zelf en kom een bakkie doen. No strings attached.

Volg me op Instagram

Ik ben erg actief op de socials, met name op TikTok en Instagram.

Op Instagram geef ik je, naast waardevolle tips en inzichten over mentale gezondheid, ook een kijkje in mijn leven. Ik deel hier het echte leven, met bijbehorende ups en downs. Veel mensen halen hier inspiratie uit.

Check het zelf.

 

 

Join de memo

Ja, natuurlijk heb ik ook een digitale nieuwsbrief.

Ik stuur deze alleen uit als ik écht iets te melden heb. Als er een nieuw blog online staat, een update heb of als er iets nieuws is wat je echt niet wilt missen.

Geen zorgen, het is dus niet zo’n spammende nieuwsbrief met 1000 verkooppraatjes die je dagelijks in je mailbox krijgt. 😉

 

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188