Gratis online training!

Help! Mijn kind heeft gevoelige antennes!

Met vier direct toepasbare tips  voor de opvoeding van je hooggevoelige kind met sterke wil

 

 

Wil jij meer weten over hoe dat nou werkt, gevoelig zijn? En hoe dat dan gaat in combinatie met een sterke wil? En wil je daar direct vier tips over? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis online training!

 

Hooggevoelig zijn is een kracht, al helemaal in combinatie met een sterke wil. Dat is misschien nu nog moeilijk te geloven maar dat komt omdat je kind bepaalde vaardigheden nog niet heeft. En jij als ouder bent misschien ook wel zoekende hierin. Wat is het precies en vooral ook, hoe ga je ermee om? Deze training geeft je daar antwoorden op!

Ook vertel ik meer over geboortepatronen. De zwangerschap en geboren worden verteld namelijk heel veel over gedrag van je kind in het hier en nu. Dat klinkt misschien gek, maar dat is het echt niet!

 

Wat ga je leren? Aan het einde van deze training weet jij:

  • Wat hooggevoelig zijn inhoudt
  • En hoe zich dat weerhoudt tot een sterke wil
  • Hoe je met vier tips daar op een toegankelijke manier mee kan omgaan
  • Wat geboortepatronen inhouden
  • En krijg je ook nog eens een super tof cadeautje!

Deze informatie deel ik normaal alleen in mijn trajecten maar nu dus ook met jou in deze online training! Je hoeft er de deur niet eens voor uit, hoe fijn is dat! Ik heb het gepland in de avond zodat jij in alle rust kan kijken. Kindjes op bed, jij tijd om in jezelf en je kind te investeren!

 

Inschrijven kan via onderstaande link! 

https://levensgroei.webinargeek.com/help-mijn-kind-heeft-gevoelige-antennes