Je geboorteverhaal in kaart

Shyanne Nagtegaal, confidence coach

Ontdek de blauwdruk van je leven

Geboren zijn we allemaal, maar bijna niemand weet de invloed hiervan.

Alle ‘labeltjes’ (adhd, autisme, hsp), al je gedrag en je overtuigingen in het hier en nu komen ergens vandaan. En net zoals de wortels van een boom invloed hebben op de bladeren en de appels, zo hebben jouw wortels invloed op je huidige leven.

Voor je denkt: wat een zweverig gedoe. Dit is wetenschappelijk bewezen.

Kom je er maar niet achter waarom je toch steeds zo denkt of bepaalde dingen doet? Misschien heb je zelfs al wat sessies bij de psycholoog erop zitten en toch kan je er steeds maar niet de vinger op leggen. Als je je geboorteverhaal door mij in kaart laat brengen, wordt het vanzelf duidelijk.

Iedereen is ooit geboren en dus iedereen heeft in dit proces dingen meegemaakt. En dat maakt wie jij nu bent. Met al je overtuigingen, met al je gedrag. En dit alles is vaak terug te herleiden naar je geboorte. Door dit over jezelf te weten, kan je weer wat milder zijn voor jezelf. Besef je dat je niet ‘gek’ bent, maar ben je je heel bewust van waar het vandaan komt. En vanuit daar kan je weer verder groeien en ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van een prachtige kaartenset komen wij achter deze onderliggende patronen. Je zal merken dat je lijf erop reageert, dat je dingen herkent. Er vallen puzzelstukjes op zijn plek. Puzzelstukjes van je eigen persoonlijke puzzel, waarmee jij jezelf steeds beter gaat begrijpen.

Door geboorte in kaart te doen maak je weer een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. Ik was zelf al jarenlang bezig met persoonlijke groei, maar door geboorte in kaart ontdekte ik nog meer over mijzelf

Zo leerde ik dat ik met de navelstreng om mijn nek geboren ben. Dit zorgt er in het huidige leven voor dat stress direct op mijn keel slaat. Ik heb het idee dat ik niet goed door kan ademen. Ook coltruien en choker-kettingen kan ik slecht verdragen, mijn lijf herinnert zich dat als die navelstreng.

Daarnaast had ik een hele gekke angst om vast te komen zitten tussen liftdeuren. Een totaal onrealistische angst. Want ten eerste was zoiets nog nooit gebeurd en ten tweede gaan die liftdeuren helemaal niet zo snel dicht. En toch reageert mijn lijf hierop. Nu blijkt dat ik vast heb gezeten in mijn moeders bekken. Dat moment is zo spannend geweest voor mij als baby, dat de angst om vast komen te zitten nog steeds van toepassing is.

Een geboorte verhaal is nooit ‘als…dan…’ Er komt veel meer bij kijken. Het gaat niet om losse aspecten maar om het hele verhaal. Je zit niet voor niks ongeveer 4 uur bij mij aan tafel om het in beeld te krijgen.

Heb je interesse in een nadere kennismaking?

Je geboorteverhaal in kaart brengen is een cadeautje aan jezelf. Als je meer over jezelf wilt leren, jezelf nog beter wilt begrijpen en vanuit daar verandering wilt aanbrengen in je leven, is dit het beste startpunt wat je kan maken.

Uiteraard begrijp ik dat je je ziel en zaligheid niet bij de eerste de beste op tafel legt en daarom bied ik je een kennismakingsgesprek aan.

In dit gesprek kijken we of de klik er is van beide kanten. We nemen dan ook vast wat dingen door, waar loop je tegen aan in het leven? Wat maakt dat je hierin geïnteresseerd bent? Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Gratis geboorteverhaal e-book

Om er wat meer handen en voeten aan te geven, heb ik een e-book voor je geschreven met drie geboortepatronen. 

Ik beschrijf wat de keizersnede, de navelstrengomstrengeling en de inleiding met je doet en waarom. Omdat ik de theorie erachter ook aan je uitleg, is dit ook waardevol om te lezen als je dit niet hebt meegemaakt. 

Maar dat is niet alles. Als je het e-book aanvraagt, krijg je daarna ook nog een mailtje van mij met een korte video. Deze gaat over de ontwikkeling van je baby-hersenen en hoe stress hierop van invloed is. En vooral hoe je dat dus merkt in je huidige leven.

Schrijf je daarom direct in.

Esther

“Ik ben ontzettend dankbaar voor nieuwe handvaten en duidelijkheden die ik door de geboorte in kaart heb gekregen. “

Mandy

“Dankzij Shyanne en GIK zijn er puzzelstukjes op hun plek gevallen.”

Kelly

“Het was zo bijzonder om direct te merken wat bepaalde dingen met mij deden. Mijn lijf reageerde direct. “

Sanne

“Ik heb inzicht gekregen in bepaalde patronen en gevoelens die ik al van jongs af aan ervaar maar nooit kon plaatsen.”