Coachingsessies

Gericht op het doorbreken van patronen voor meer zelfvertrouwen en rust

 

 

Wat kan je verwachten tijdens een persoonlijke coachingsessie?

Tijdens een coachingsessie staat jouw behoefte en inbreng centraal. Tijdens deze sessies werken we aan je patronen en overtuigingen. Ook ontdek je hoe je hiervan los kan komen. 

Hoe zorg je ervoor dat je niet meer te veel in je hoofd zit? Hoe vergroot je je zelfvertrouwen? Hoe zorg je ervoor dat je minder perfectionistisch bent en minder bezig bent met het pleasen van anderen? Hoe ga je om met tegenslagen? Wie ben je en wat wil je eigenlijk? Dit zijn slechts een paar vragen die voorbij komen tijdens de persoonlijke coachingsessies.


Coaching voor jouw persoonlijke ontwikkeling

De coachingsessies gaan over jou en waar jij tegenaan loopt. Door middel van de coachingsessies krijg je inzicht over je eigen gedrag, je patronen en overtuigingen. Hierdoor verbreed je je blik en ga je anders tegen dingen aankijken. Zodra je dit kan, kan je ook andere keuzes maken in het leven. Tijdens mijn persoonlijke coaching werk ik vaak met de methodes van het innerlijk kind, meditatie of mindfulness of cognitieve gedragstherapie. Maar geen zorgen, we doen alles wat en wanneer jij het nodig hebt.

Bewust worden van patronen

Je doet waarschijnlijk al heel lang dingen op een bepaalde manier: je patronen. Misschien ben je je er niet eens bewust van, heel logisch. Voor je iets kan veranderen, moet je je er bewust van zijn. Dit is waar we aan werken tijdens de coachingsessies. Door mijn vakkennis en de jarenlange ervaring kom ik razendsnel met je tot de kern waardoor je al snel groei zult merken. Als je onkruid wil verwijderen, moet je het er ook met wortel en al uit trekken.

Hoe zien de coachingsessies eruit?

9

We focussen op jouw patronen, gedragingen en denkwijze voor meer inzicht in jezelf.

9

Weten is leuk, maar wat ga je veranderen aan je patronen en overtuigingen? Hoe ga je het anders doen? Dit bespreken we ook tijdens deze coachingsessies.

9

Bij mij mag en kan je alles kwijt wat je dwars zit. Ik ben je veilige haven. Niks is raar of gek. Voel je veilig en deel alles met me want zo zul je stappen maken.

9

We volgen jouw tempo. Je bent nergens toe verplicht. Het is jouw proces. Ik pas mij daarop aan. We gaan samen kijken wat voor jou werkt.

Welke resultaten kun je verwachten?

Het resultaat hangt natuurlijk ook af van de vraag waarmee je komt. We werken met specifieke doelen die we samen bepalen. Om je een beeld te geven, hier wat voorbeelden:

 

9

Je zit lekkerder in je vel. Je weet dat tegenslagen bij het leven horen die je niet allemaal positief hoeft te benaderen. Je leert juist hoe je kunt omgaan met tegenslagen op een gezonde manier.

9

Je vergroot je zelfvertrouwen. Daardoor durf je vaker nee te zeggen, voor jezelf op te komen en ga je beter om met keuzestress.

9

Rust in je hoofd. Je zit eindelijk niet meer te veel in je hoofd en ervaart ontspanning en rust.

9

Je vergroot je eigenwaarde. Je weet wat je waard bent en durft daarvoor te staan.

9

Je hebt minder zelfkritiek. Je hebt minder last van je innerlijke controlfreak en bent minder perfectionistisch.

Praktische informatie over mijn losse coachingsessies

Een losse coachingsessie duurt 60 minuten en kost €121,-.  Deze sessies kunnen zowel online als fysiek in mijn kantoor in Putten. Ik werk met losse sessies, dus na elke sessie beslis jij of je verder wilt. Je krijgt hierin natuurlijk advies van mij.


Gratis en vrijblijvend kennismaken

Je kunt deze coachingsessie nog niet direct boeken omdat ik graag eerst kennis met je maak. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat ik jou de juiste begeleiding kan bieden. Neem daarom gratis en vrijblijvend contact met mij op om dat samen te onderzoeken tijdens een bakkie.

Een losse sessie kan je al heel veel inzichten geven. Kan je nagaan als je een langer traject aangaat en het nog meer diepgang geeft met dieptesessies of familieopstellingen

* Dat is inclusief 21% btw. De kosten zonder btw zijn €100

De prijzen gaan per 1 januari 2024 met 5% omhoog

Ervaring met mijn coaching

Ik heb een heel prettig gesprek gehad met Shyanne, ik voelde me meteen bij haar op m’n gemak. Shyanne is een energiek en enthousiast persoon. Ze kan goed luisteren, stelt helpende vragen en spiegelt en confronteert waar nodig. Dit doet ze op een directe manier, maar haar opmerkingen zijn niet oordelend. Hierdoor voelt het veilig, helpend en zeker niet vervelend om geconfronteerd te worden.

Ze gaf me tijdens het gesprek veel informatie en praktische tips. Ik heb veel aan het gesprek gehad en zal ook zeker in de toekomst nog veel aan haar tips en adviezen hebben.

Pauline

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188