Masterclass geboorte

Shyanne Nagtegaal, stresscoach

Geboren zijn we allemaal, maar weet je wel hoeveel invloed dit heeft?

Waar je in het hier en nu ook tegenaan loopt, voor veel dingen ligt de oorzaak opgeslagen in je geboorte. Net zoals de appels van een appelboom ook beginnen uit de wortels, ontstaan jouw gedrag en jouw overtuigingen uit je eigen wortels.

Denk je nu; ‘Wat een zweverig gedoe?’ Well, think twice. Hier wordt al meer dan 35 jaar wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Shyanne neemt je vol enthousiasme mee in een onderwerp wat mij betreft meer besproken zou mogen worden. Het heeft mij mooie inzichten gebracht over mijn zoontje in combinatie met zijn geboorteverhaal.

Heel interessant, boeiend. Ik ben mij nu veel bewuster dat de hele geboorte voor jou als baby en de impact hiervan op je de rest van je leven. De zwangerschap en geboorte doe je samen met je moeder, heel mooi. Dank weer Shyanne, erg inspirerend!

Hoe je bent ontstaan, heeft invloed op je huidige leven. Kwam je voort uit een liefdevolle vrijpartij of ben je zorgvuldig gekozen door IVF of ICSI? Wilde beide ouders zwanger worden of was het een ongelukje?

Wat jouw moeder heeft ervaren toen ze zwanger van jou was, heb jij ook ervaren. Niet alleen alcohol of roken komt door de navelstreng, maar ook alle emoties, gevoelens en ervaringen. Is je moeder bang geweest, heeft ze veel stress ervaren of leefde ze in rust en op een roze wolk? Zoals het voor je moeder is geweest, is het ook voor jou geweest. 

En hoe ben je geboren? Een baby is zo geprogrammeerd dat hij zijn eigen geboorte wil beginnen en afronden. Helaas kan dit niet altijd en moeten er soms ingrepen gedaan worden. Daar is niks mis mee, want het is soms levensreddend, maar het heeft wel invloed op je manier van denken.

Voor iedereen die ooit geboren is

 

Deze training is interessant voor iedereen die ooit geboren is. Het is interessant om te kijken voor jezelf, maar ook als je moeder bent. Dan leer je zowel heel veel over jezelf als over je kind.

Je krijgt inzichten in waar gedrag vandaan komt, maar ook een bepaalde manier van denken. Zelfs koude handen en voeten zijn te verklaren vanuit je geboorteverhaal. Zelfs als je denkt dat er tijdens jouw geboorte niks heftigs is gebeurt, kan deze masterclass je versteld doen staan.

 

Ontdek de blauwdruk van jouw leven

Haal meer uit het leven dat je tot dusver hebt gedaan