Mijn gratis masterclasses

Shyanne Nagtegaal, confidence coach

Laat je inspireren

Elke maand geef ik een gratis masterclass op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze masterclasses zijn gratis om te volgen en zitten altijd bomvol vernieuwende inzichten.

Meld je aan voor mijn stress vrij leven inspiratie mail en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwe data.

Master je stress
Van een overvol hoofd en een kort lontje naar echte innerlijke rust en oprecht genieten.

Heb jij een overvol hoofd? Sta je altijd ‘aan’, pieker je veel en vind je het moeilijk om te ontspannen en los te laten? En ben je misschien ook een perfectionist met een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Lees dan vooral verder, want ik heb iets voor je.

Misschien denk je wel dat dit normaal is, maar dat is het niet. Het zijn tekenen van stress en als je daar niks aan doet, gaat het van kwaad tot erger. En het is logisch dat je het lastig vind er zelf uit te komen. Als het makkelijk was, had niemand stress.

Wat ik ook vaak zie, is dat men truukjes aangeleerd krijgt. Wandelen, mediteren en aan je mindset werken bijvoorbeeld. Ja, natuurlijk is dat goed voor je, maar het is niet je oplossing om van je stress af te komen. Het is pleisters plakken, dat werkt niet. Daarom laat ik je graag zien hoe het anders kan.

Speciaal daarom heb ik deze training ontwikkeld. In deze training neem ik je mee in de wereld van stress en vooral hoe je ervan afkomt. Ik heb al tientallen mensen met groot succes mogen begeleiden in dit proces en in deze training deel ik een paar van mijn meest waardevolle inzichten en tips met je.

Na deze training
💫 Weet jij waar je stress vandaan komt en wat je dus moet doen om ervan af te komen (En dit heeft niks met mediteren te maken)
💫 Heb jij een concreet en persoonlijk actieplan die je helpt bij meer ontspanning in je leven
💫 Heb jij een hele fijne tool in handen om te zorgen dat je van elke dag een succes maakt

Ontdek de succesformule tot een ontspannen leven en zet direct de eerste stappen.

Ik deel inzichten met je, tips en tricks en zet je daarnaast ook aan het werk. Want ik kan het niet voor je doen, je moet het zelf doen. En ik help je uiteraard graag een eindje op weg.

Wil jij ook mee rust in je hoofd? Weer oprecht genieten van het leven? Eindelijk weer echt ontspannen?

Schrijf je dan nu direct in.

confidence mail

Schrijf je nu in

Meer rust in je hoofd en meer zelfvertrouwen; HOE DAN? Schrijf je nu in en ontvang mijn wekelijkse Confidence Booster gratis en voor niks in je mailbox. Nu met gratis Confidence Checklist, deze ontvang je direct na inschrijven in je mailbox.