De mentale gezondheid memo

De nieuwsbrief met waardevolle inzichten en praktische tips voor verbeterde mentale gezondheid voor twintigers en dertigers.

 

 

Mentale gezondheid verbeteren?

Je mentale gezondheid is net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Sterker nog, je mentale en fysieke gezondheid worden door elkaar beïnvloed en zijn duidelijk met elkaar verbonden. Is het je weleens opgevallen dat veel mensen beter voor hun spullen zorgen dan voor zichzelf? Jij moet, net als je telefoon, ook opladen. En waarom krijgen onze auto’s iedere jaar een APK-keuring, maar wij zelf niet? Moeten wij ook niet regelmatig mentaal en fysiek een check-up hebben?

Daarom help ik je graag met de mentale gezondheid memo. De nieuwsbrief over mentale gezondheid waar taboes worden doorbroken en ik je waardevolle tips en inzichten geef. Natuurlijk zonder je te spammen met onnozele dingen of verkooppraatjes.

Ontvang de mentale gezondheid checklist er direct bij. Zodat je zelf inzicht krijgt hoe het nou echt met je gaat.

Wat kan je verwachten van de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief komen thema’s voorbij zoals pleasen, perfectionisme, trauma’s, zelfvertrouwen, hoe je jezelf beter leert kennen en het leven van twintigers en dertigers. Het heet niet voor niks de mentale gezondheid memo. Je krijgt dus veel inzichten, tips en tricks gericht op mentale gezondheid voor twintigers en dertigers. En ja, natuurlijk ben je ook welkom als je ouder bent ;-).

Ik ga graag de diepte in over mentale gezondheid. Dat kan je dus ook van deze memo’s verwachten.

Wat levert een goede mentale gezondheid je op?

Wil je weten wat het je oplevert om meer bezig te zijn met je mentale gezondheid? Check dan even de foto hiernaast. Het levert je innerlijke rust, zelfvertrouwen en een shitload aan plezier op. Iedere bergtop wordt bereikt door het zetten van een eerste stap. Jouw inschrijving voor de nieuwsbrief is die eerste stap. Veel plezier ermee.

Levensgroei coach Shyanne in paars en zilver bij graffitimuur
Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188