Over Levensgroei

Shyanne Nagtegaal, confidence coach

Meer rust in je hoofd en een gelukkiger leven

Misschien ben je al weleens bij de huisarts geweest maar heb je het gevoel niet serieus genomen te worden. Misschien heb je al een gesprek gehad bij de POH’er en heeft hij gezegd dat je met mindfulness aan de gang moet. Je probeert dit wel, maar het werkt nog niet voldoende voor je. Het is allemaal nog niet vreselijk erg, maar toch ben je niet tevreden en happy met je leven zoals het nu is. En als je zo doorgaat, wordt het alleen maar erger. Dit wil je niet en dat kan ik je helpen voorkomen.

Als je met mij werkt, beloof ik je maatwerk. Ik heb mijn visie en mijn kennis gebundeld tot een prachtig en ijzersterk programma waar alle deelnemers enorme stappen mee zetten.

Alles wat in het programma zit, heb ik zelf ook gedaan. Ik leer jou geen dingen ‘uit het boekje’. Ik leer jou dingen die echt werken en waardevol zijn. Op een manier dat je het uiteindelijk allemaal zelf kan.

Je krijgt mij als mentor, als cheerleader, als echt betrokken coach. Gedurende het programma sta ik echt voor persoonlijk contact: als er iets is, mag je mij altijd benaderen.

 Ik vraag alleen ook iets van jou, namelijk inzet en motivatie. Jouw kwetsbaarheid, eerlijkheid en je inzet in combinatie met mijn coaching zorgen voor duurzame resultaten. Ik kan het helaas niet voor je oplossen. Ik ga je wel een spiegel voor houden, waardevolle levenslessen met je delen, tips en opdrachten meegeven. Het is aan jou om hier ook echt iets mee te doen.  

Met jouw inzet en mijn deskundigheid gaan we bergen verzetten.

Zet je eerste stappen naar je eigen mooiste leven

De maatschappij lijkt enorm veel van je te vragen maar de allerbelangrijkste vraag is: wat wil jij? En natuurlijk: hoe ga je daar dan stappen in zetten?

Deze video en dit werkboek helpen je daarbij. Zet zelf direct de eerste stappen en download het nu.

En nee, je ontvangt niet allemaal nutteloze mailtjes als je je inschrijft. Daar hou ik zelf ook niet van, dus doe ik bij jou ook niet.

 

Mijn werkwijze

Heb jij last van stressklachten en wil je daar graag vanaf, dan kan ik jou hierin ondersteunen. Maar hoe kies je nou de beste coach voor jezelf en welke manier van werken past bij jou?

Dat is natuurlijk heel persoonlijk. De juiste coach kiezen is echt een kwestie van je gevoel volgen. Allereerst is natuurlijk de zogenaamde klik belangrijk, maar ook de werkwijze moet bij je passen.

Daarom heb ik altijd eerst een (gratis) gesprek vooraf, een soort intake. In dit gesprek kijken wij samen waar jij tegenaan loopt en waar je graag vanaf wilt. We leren elkaar beter kennen en gaan ervaren of de klik er is. Want die is wel heel erg belangrijk. Een coachingstraject is een reis die we samen aangaan en het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Ik leg je uiteraard ook uit wat het programma precies inhoudt en wat dit voor jou gaat betekenen. En natuurlijk mag je mij alle vragen stellen die je hebt. Pas als je het hele beeld compleet hebt, kan je een keuze maken. Dit gesprek is daarom altijd gratis en vrijblijvend.

Als je vervolgens ‘JA’ zegt, gaan we samen aan de slag. Ik zeg bewust samen, want we hebben elkaar in dit proces nodig.

Wat kan je van mij verwachten?

Mijn programma is praktisch, toegankelijk, diepgaand en zorgt voor echte transformatie. Je leert afrekenen met de gedachtes die je klein houden en saboteren zodat je echte innerlijke rust gaat ervaren. Daarnaast krijg je ook krachtige tools aangereikt hoe je dit kan volhouden op dagelijkse basis.

Met alleen praten en inzichten kom je er niet. Je moet gaan doen en toepassen. Gedurende het traject krijg je alle tijd om hiermee te oefenen en steeds bij te schaven in je proces.

Je gaat persoonlijk enorm groeien en leert je zelf door en door kennen. Dit noem ik persoonlijk leiderschap nemen over je eigen leven. Ik wil dat jij het zelf leert, dus daar gaan we ook samen aan werken.

Mijn manier van werken is praktisch, ik houd je een liefdevolle spiegel voor en houd van een goede dosis humor. Ik sta voor persoonlijk contact en ben gedurende dit proces echt jouw mentor. Ik sta heel erg voor persoonlijk contact en ik help je graag tussendoor weer op weg.

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional. Ik heb zelf ook een burn-out gehad en weet dus hoe dat voelt en wat er allemaal bij komt kijken. De deelnemers ervaren deze combinatie als heel erg waardevol, omdat ik niet met alleen met kennis uit boekjes kom aanzetten.

De aanpak is krachtig en zorgt voor echte blijvende verandering. Geen quick-fix, maar een quality-fix.

Maar ik verwacht ook iets van jou.

Zonder jouw inzet gaan we er niet komen. Ik heb immers geen magische toverstaf waarmee ik alles weg kan toveren.

Wat ik van jou veracht is eerlijkheid, oprechtheid en vooral de wil om te veranderen. De moed om naar jezelf te kijken. Om buiten je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen.

Ik doe niet aan symptoombestrijding. Als jij duurzame resultaten wilt, als jij echte verandering wilt in je leven en persoonlijk leiderschap wil nemen, dan vraagt dat ook iets van jouw kant.

Ik leer je om het zelf weer te kunnen. Om daar te komen, heb je wat werk te verrichten. En natuurlijk sta ik naast je, als je coach en als je mentor.

 

Met jouw inzet en mijn deskundigheid gaan we bergen verzetten

Neem contact met mij op

Telefoon

06-36138188

E-mail

info@levensgroei.nl

Adres

Johanniterlaan 5
3841 DS Harderwijk