Reconnect

Ontdek wie jij echt bent zodat je met meer zelfvertrouwen relaxter door het leven gaat.

Ben jij klaar voor jouw ideale leven?

Lieve vrouw, je bent vergeten wie je echt bent. Je hebt je zo lang aangepast aan de maatschappij, geluisterd en geleefd naar de regeltjes die je zijn voorgeschreven, dat je vergeten bent wie je echt bent.

Je hebt je zo lang laten leiden door je hoofd, dat je je hebt laten leiden door angsten, onzekerheden, twijfels en pure wilskracht. Dat laatste brengt je heus wel ergens, maar weet je dat het ook anders kan?

Weet je dat het leven ook makkelijker kan, relaxter en met meer zelfvertrouwen? Zou je dat graag willen? Dat kan, daarvoor hoef je je alleen maar meer in balans te komen. Meer in contact met wie jij echt bent.

Want in de kern ben jij ongelofelijk sterk. Binnenin jou zit ongelofelijk veel wijsheid en kracht. Het is tijd dat dat naar buiten komt.

In RECONNECT ga je je opnieuw verbinden met jezelf. Want je hoeft niks te worden, je hoeft je alleen maar te herinneren wie je echt bent. Je ontdoen van alle overtuigingen en opgelegde regeltjes vanuit de maatschappij zodat je bij je eigen kern komt.

Als je vanuit die kern leeft, gaat je leven zoveel makkelijker. Dan ga je met zoveel meer zelfvertrouwen zoveel relaxter door het leven. En ja, natuurlijk horen daar ook nog weleens moeilijke momenten bij (als iemand je ooit anders beloofd, ren dan weg) maar in RECONNECT leer je hoe je ook hiermee om kan gaan.

We leven in een maatschappij waarin de mannelijke energie overheerst. Moeten, wilskracht, doorzettingsvermogen en alles kunnen beredeneren. Je leert om alles te doen vanuit je hoofd, maar dat is helemaal niet de enige manier.

Misschien voel jij dat al wel. Dat het anders kan. Dat je het anders wilt. Maar waar moet je beginnen? Welke stappen moet je doorlopen? Hoe breng je die mannelijke (hoofd) en vrouwelijke (hart) energie nu meer in balans?

RECONNECT helpt je daarbij. Stap voor stap neem ik je mee. Niet alleen ik, je doet dit samen met een fantastische groep gelijkgestemden. De kracht van de groep is enorm. Je kunt zoveel leren van elkaar. Daarnaast is het fijn om je te beseffen dat je niet gek, alleen of raar bent in dit proces. Het collectief kan wonderen verrichten en dat ga jij ervaren.

Herken jij je hierin?

9

Je bent een wandelend hoofd. Je kan slecht loslaten en kan oneindig piekeren over grote en kleine dingen. Ookal zegt je gevoel iets anders, je luistert altijd weer naar je hoofd. En die uitkomst is niet altijd even fijn.

9

Je moet de hele tijd dingen van jezelf en bent enorm streng voor jezelf. Je zegt waarschijnlijk dingen tegen jezelf die je tegen je beste vriendin of geliefde nooit zou zeggen.

9

Je hebt soms geen idee wie jij nou eigenlijk bent, waar je van oplaadt of waar je blij van wordt

9

Je luistert naar de verkeerde stemmetjes in je hoofd. Je interne criticus heeft bijvoorbeeld vaak de overhand.

9

Je laat je vaker leiden door angsten en gedachtes als ‘wat als het niet lukt’. Hierdoor houd je jezelf klein en probeer je dingen niet die je misschien wel graag wilt.

9

Je bent vaak bezig met wat anderen van je vinden en of je wel leuk genoeg gevonden wordt.

9

Je wilt anderen niet kwetsen en bent een pleaser, met als gevolg dat jij zelf elke keer weer onderaan je eigen prioriteitenlijstje belandt.

Ik snap je

Ik was vroeger ook zo en ik heb al tientallen mensen in mijn praktijk gehad die hetzelfde hebben doorlopen. Maar het kan anders, echt. Ik en alle eerdere deelnemers zijn hiervan het bewijs. Als wij het kunnen, kan jij het ook. Alles is mogelijk. De grootste saboteur is je eigen hoofd en dat is precies wat in RECONNECT aan bod gaat komen.

Als jij je eigen zelfkennis en bewustzijn vergoot, ga ook jij een leven neerzetten naar jouw voorwaardes. Je wordt de expert over jezelf en je eigen leven.

Hierdoor ga je met meer zelfvertrouwen door het leven en is je leven ook een stuk relaxter.

  9

  Als je zelfvertrouwen groeit, boeit het ineens niet meer wat anderen van je vinden. Want jij vindt jezelf eindelijk goed genoeg en daar gaat het om.

  9

  Als je met meer mildheid en compassie naar jezelf kan kijken, ontstaat er veel meer rust en groeit je eigenwaarde.

  9

  Als je meer accepteert en niet meer zo tegen alles vecht, ook dan ontstaat er rust. Er ontstaat een groter gevoel van vertrouwen wat verder gaat dan jij.

  9

  Als je meer veerkracht opdoet, sta je optimistischer in het leven. Omdat je weet dat je die tegenslagen overleeft. Omdat je precies weet wat je kan doen en wat voor jou het beste werkt.

  Hoe doe je dat dan?

  Dit ga je niet doen door gewoon te zitten afwachten op je meditatiekussentje. In RECONNECT ga jij je hele toolbox vullen. Hierdoor leer jij persoonlijk leiderschap nemen in je eigen leven, met daarin de perfecte balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.

  Het gaat in RECONNECT over weten wie je echt bent. Je ontdoen van die stemmetjes in je hoofd die je klein houden. Het gaat over het ontdekken van je patronen, je triggers, je automatische reacties en hoe je daar dan mee kan omgaan.

  We nemen eerst een deepdive in jezelf om vanuit daar je leven een upgrade te geven. Dit allemaal door middel van neurowetenschap, natuurwetten en spiritualiteit.

  Alles komt aan bod, laagje voor laagje. Alles wat we in dit programma gaan doen, is net zo belangrijk. In de natuur heeft alles een reden en dus ook in dit programma. En dus ook jij, want jij bent onderdeel van de natuur.

  Hoe is RECONNECT ontstaan?

  Ik ben zelf jarenlang een wandelend hoofd geweest. Ik was een echte perfectionist, pleaser en een controlfreak. Ik had mezelf niet als onzeker bestempeld. Ik stond immers op mijn 5e al mee te doen met de playbackshow, maar toch was ik altijd bezig met wat anderen van mij vonden. Ik zag vaak beren op de weg en dacht regelmatig ‘wat als het niet lukt’?

  En misschien voel je het al wel aankomen, maar een burn-out was het gevolg.

  Ik heb echt heel diep gezeten. Ik kon de was niet meer doen, had paniekaanvallen en vond het leven soms echt heel zwaar. Ik ben daarmee aan de slag gegaan en, cliché maar waar, het heeft mij echt sterker gemaakt.

  Ik heb me daardoor beseft hoeveel ik mij heb ingehouden. Het deed mij beseffen dat ik oneindig vaak gepiekerd heb om dingen die helemaal niet gebeurden of wel meevielen en wat voor een energielekken dat zijn. Het was voor mij overduidelijk: ik ga nooit meer zo leven. Voor mij geen burn-out meer, voor mij geen onnodige stress meer, ik ga niet meer zo keihard zijn tegen mijzelf. En daarvoor was er werk aan de winkel.

  Dat werk ben ik gaan verrichten. Ik heb van alles geprobeerd. Via de reguliere vormen, maar langzaam kwam er meer mij kijken, namelijk mijn spirituele ontwikkeling. Ik leerde meer over mijzelf en ook dat er iets groters is dan ik en dat ik daarmee kan samenwerken. Dat ik altijd om hulp kan vragen en die ook krijg. Ik had er eerst ook een beeld bij dat het zweverig was, maar dat is niet zo. Je kan het zo zweverig maken als je zelf wilt, maar ik ben zelf een voorstander van met beide beentjes op de grond blijven.

  Dit ben ik gaan combineren met neurowetenschap. Ik hou er ook gewoon van als dingen wetenschappelijk onderbouwt zijn. Dat betekent dat het van meerdere kanten werkt en dat maakt dat ik met veel plezier doorzet op dit pad.

  Als je dat pad eenmaal op gaat, dan ga je niet meer terug. Dat wil je ook niet. Deze nieuwe manier van leven is namelijk veel relaxter. En het mooie is, dat groeit alleen nog maar. 

  Het heeft mij sterker gemaakt en heeft er uiteindelijk toe geleidt dat ik mijn bedrijf ben begonnen. Ik ben als mens blijven groeien en groeien, waarin dus spiritualiteit, neurowetenschap en natuurwetten een belangrijke rol zijn gaan spelen.

  Het gaat in het leven om balans. Elke keer weer. Dat weet ik van mijzelf, dat weet ik van mijn deelnemers. Naast het 1:1 werken, voel ik aan alles dat het groter mag. Een 1:1 traject is voor sommige mensen nog een stap te ver, terwijl je misschien wel al wel die hulp nodig hebt. En dat is precies waardoor RECONNECT is ontstaan, zodat ook jij die stappen kan zetten. Op een wat laagdrempeligere manier, maar wel met heel veel diepgang en impact.

  Ik ga jou in 12 weken een groot deel van mijn belangrijkste levenslessen, inzichten en handvatten met je delen. Omdat ik namelijk weet hoe het is als je je leven laat leiden door die innerlijke perfectionist, controlfreak en pleaser. Ik weet nu ook hoe het is als die niet meer steeds de overhand nemen.

  Het leven is er zoveel leuker op geworden. Zoveel makkelijker, zorgelozer, relaxter en positiever.

  Dat is ook voor jou weggelegd en ik wil dat je dat gaat ervaren. Sterker nog, niet alleen dat je het af en toe ervaart, maar dat je het elke dag leeft. Want je hoeft niet te struggelen. Het leven is geen battle. Dat anderen mensen het goed voor elkaar hebben, is geen kwestie van geluk. Dat is leiderschap nemen. Ik kon het en alle voorgaande deelnemers konden het ook. Zij zijn niet anders dan jij. Het enige wat ze gedaan hebben, is een keuze gemaakt. Een keuze voor zichzelf en dat kan jij ook.

  Want echt, er ligt zoveel moois in jou. Je bent zo sterk, zo krachtig. Het is tijd om het anders te doen. It’s time to level up, it’s time for a new era.

  Als ik dit schrijf, zit ik met een dikke glimlach op mijn gezicht. Omdat ik allang weet hoeveel potentie erin jou schuilgaat en ik trappelend sta te wachten om dat met jou samen te ontdekken en naar boven te halen.

  Wat kan je verwachten?

  Patronen herkennen, patronen doorbreken en leren manifesteren.

  We gaan drie maanden aan de slag. Je krijgt 12 weken lang elke week een nieuwe les in de academie. Deze lessen zijn heel logisch opgebouwd. Je leert eerst jezelf beter kennen en vanuit daar leer je samenwerken met het Universum. Ik leer je ook over manifesteren. En let op: de wet van aantrekking komt bij mij niet voorbij. Wat dan wel? Dat leer je in het programma.

  Welke onderwerpen kan je verwachten?
  • Verwachtingsmanagement: veel mensen hebben te hoge of onrealistische verwachtingen van hun leven, dat maakt ongelukkig. Dus hier starten we direct mee, zodat je een realistischer beeld krijgt waardoor je direct al meer rust ervaart. Dit is daarom ook les 0, daar heb je direct al toegang toe.
  • Manieren om tot je eigen kern te komen. Ik leg je sowieso twee manieren uit die ik zelf dagelijks gebruik en zelfs al jaren toepas. Ze gaan ook gemakkelijk in jouw dag passen, want je hoeft er geen ingewikkelde dingen voor te doen. Je komt door deze methodieken tot dieperliggende inzichten en dat is belangrijk voor de volgende stap.
  • Het herkennen van de bullsh*t in je hoofd. Bovenstaande stappen helpen je hierbij en nu gaan we een laagje dieper. Dit doen we door middel van mindset, breinkennis en voice dialogue.
  • Vergroot de positieve en mooie kanten van jezelf. Of misschien geld voor jou wel: ontdek deze kanten aan jezelf. Want ik spreek zoveel mensen die dit niet van zichzelf weten of durven zeggen. En hoe kan je je zelfvertrouwen vergroten als je niet eens durft op te komen voor waar je goed in bent en wat je leuk vindt? Dus daar besteden we heel bewust aandacht aan.
  • Met bovenstaande stappen maak jij een echte lifesaver. Een gouden tool die mij en mijn deelnemers al zoveel heeft gebracht. Dus ook jij gaat dit leren en toepassen.
  • Je energie is heilig, of althans, dat zou het moeten zijn. Maar waarom is dat zo? Hoe doe je dat dan? Dat ga je allemaal leren.
  • De spirituele wereld. Wat is manifesteren en hoe werkt het? Hoe kan je de maan hiervoor inzetten? Wat zijn trillingen/frequenties en wat kan je ermee? Welke spiritual supplies zijn er allemaal en hoe kan je die inzetten? Dit en nog meer komt uitgebreid aan bod.

  Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leven dankzij RECONNECT

  Wat krijg ik allemaal?

  Misschien denk je nu: ‘ja maar ik wil gelijk met dat spirituele aan de slag, want dat trekt mij zo’. Snap ik en vind ik ook heel leuk om te horen. Maar toch zijn de stappen ervoor essentieel. Wil jij namelijk een oprechte verbinding met jezelf en de spirituele wereld, dan moet je weten wat je hoofd is en je hart. So no worries, alles komt aan bod, op het juiste moment, op de juiste tijd.

  9

  Academie

  In de academie komt er wekelijks een les vrij met daarin een korte video en een werkboek. De onderwerpen die hierin terugkomen vind je hierboven. De lessen zijn logisch opgebouwd zodat je steeds een laagje dieper komt. Ik zeg altijd: weten is leuk, toepassen nog veel belangrijker. Vandaar dat je naast de theorie (video’s) zelf aan de slag gaat om het eigen te maken in de werkboeken.

  9

  Community

  Je komt in een community met gelijkgestemden. Hierin zetten we een collectieve energie neer. Je kan hier al je vragen droppen en natuurlijk je successen delen. Je leert van elkaar, waardoor je sneller groeit.  Het is uiteraard aan jou wat je deelt, maar ik zie er streng op toe dat het een veilige groep is voor iedereen. Ik ben uiteraard actief in deze community en help je daar verder.

  9

  Extra live inspiratiesessie

  Er is elke maand een extra live inspiratiesessie. Dit is het moment waarop een thema verder wordt uitgelicht en je de mogelijkheid hebt om mij extra vragen te stellen. Ook tijdens deze meetings leer je weer enorm veel van mij en van elkaar.

  9

  Bonussen

  Je krijgt toegang tot diverse bonussen die het hele programma nog extra diepgang geven en jou dus verder helpen in je proces.

  #1 Extra opgenomen meditaties die je proces ondersteunen

  #2 Rituelen die je kan inzetten, bijvoorbeeld voor het vergroten van zelfliefde

  #3 Extra module hooggevoeligheid

  #4 Een intuïtieve opdracht waarmee je je hoofd uitschakelt en op gevoel leert kiezen

  RECONNECT

  Kom dichter in contact met jezelf zodat je met meer zelfvertrouwen relaxter door het leven gaat.

  In drie maanden tijd duik je dieper in jezelf, kom je tot de kern en ga je vanuit daar weer nieuwe stappen zetten om je leven een upgrade te geven.

  Het is praktisch, diepgaand en transformerend.

  Hoe dichter jij bij jezelf komt, hoe makkelijker het wordt. Daarom ontdek je deze drie maanden wie je echt bent (en dat is veel meer dan die interne criticus je nu verteld).

  Je vergroot je zelfkennis, zodat ook je eigenwaarde en zelfvertrouwen groeien. Als dat balletje eenmaal begint met rollen, wordt het alleen maar meer.

  Je wilt hierna nooit meer terug. Hierna is voor jou persoonlijke ontwikkeling een levensstijl. Niet vanuit ‘moeten’ of vanuit het gevoel dat je niet goed genoeg bent, zeker niet. Juist vanuit vertrouwen, rust en omdat je weet hoeveel het je oplevert.

  Wil je meer rust en wat makkelijker kunnen loslaten? Wil je wat milder zijn voor jezelf en jezelf zien zoals je echt bent? Wil je beter met tegenslagen om kunnen gaan?

  Kortom, wil jij relaxter door het leven met een berg aan zelfvertrouwen waardoor alles makkelijker gaat?

  Dan is RECONNECT echt iets voor jou. Meld je hieronder direct aan.

  Behoefte aan meer diepgang?

  Heb je behoefte aan extra diepgang en wil je ook graag 1:1 coaching? Dat kan. Kies dan voor het GOLD pakket. Hierin krijg je elke maand een 1:1 call met mij. Let op: hiervoor heb ik wel slechts beperkt plek.

  Twijfel je of heb je vragen? Dan mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. We kunnen dan een geheel gratis en vrijblijvend gesprek plannen waarin we samen kijken of dit bij je past.

  Wat leuk dat je helemaal tot hier bent gekomen en dat je interesse zo groot is. Dat je wil zo groot is dat je met jezelf aan de slag wilt. Gefeliciteerd daarmee, want dit zijn mooie stappen in je leven.

  Tijd voor actie!

  Als je tot hier hebt gelezen, dan weet ik dat RECONNECT perfect bij je past. Twijfel je nog? Neem dan vooral contact op voor een geheel gratis en vrijblijvende call. Ben je eruit? Meld je dan direct aan!

  Meld je je samen met iemand anders aan? Dan krijgen jullie er allebei een 1:1 sessie bij cadeau!

  Na aanmelding krijg je direct toegang tot alle bonussen en tot de community. De deuren sluiten op 8 juli. Wegens vakantie starten we op 1 augustus.

  SILVER

  €777,- incl. btw

  GOLD

  Silver + elke maand een 1:1 call.

  €1.111,- incl. btw

  FAQ

   

  Is dit programma voor mij als ik niks met spiritualiteit heb?

  Ja en nee. Als je er een afkeer tegen hebt, niet tegen termen als ‘energie en universum’ kan, dan is het niks voor jou. Weet je er nog niks van, maar trekt het je wel? Dan is het juist geschikt voor jou. Ik neem je namelijk helemaal mee in de basisprincipes van spiritualiteit.

  Waarom de combi neurowetenschap, spiritualiteit en natuurwetten?

  Dit is een gouden combi als je het mij vraagt. Het combineert het mannelijke (hoofd, wetenschap) met het vrouwelijke (intuïtie, dat er ‘meer’ is). Als je leert samenwerken met je brein, maak je het leven echt makkelijker. Dat geldt ook voor de natuurwetten. We zijn vergeten dat we onderdeel zijn van de natuur, in dit programma ga je dat herinneren en leer je ook waarom dat je leven zoveel relaxter maakt. Spiritualiteit is eigenlijk een combi van beide, althans wel hoe ik het aanvlieg. Je combineert dus weten met voelen, precies waar het in RECONNECT over gaat.

  Hoelang ben ik ermee bezig?

  Ik adviseer elke week wel 30 tot 60 minuten vrij te maken voor de academie. Zo blijf je in beweging. Dan komen daar nog de maandelijkse meetings bij. Hoeveel tijd je er verder in stopt, is natuurlijk aan jou. Persoonlijke ontwikkeling is een levensstijl. Ik ga je leren hoe je dat eigen kan maken op een manier dat het in jouw leven past. In het begin vraagt dat altijd wat extra tijd, dat doen nieuwe dingen altijd, en daarna merk je dat het makkelijker gaat en bijna als vanzelf in je leven past. Vraag jezelf niet af ‘wat kost het mij aan tijd’, maar focus je vooral op: ‘wat levert het mij op’

  Ik ben tijdens dit proces op vakantie, is dat erg?

  Nee, dat is niet erg. Of je nu aan het begin op vakantie bent, tussendoor of aan het einde, het is geen enkel probleem. Zorg dat je er lekker van geniet. Misschien heb je daardoor wel juist de ruimte om de academie te open en lekker aan de slag te gaan. Wil je liever even niks doen, dan doe je dat lekker. Zorg dan vooral dat je het na je vakantie weer oppakt, anders is het zonde van je eigen investering.

  Nog een toevoeging hierover: dit is een proces wat niet alleen bezig is als je achter de laptop zit. Het gaat juist om toepassen en integreren in je eigen leven. Dus denk niet dat je niet aan het groeien bent als je de academie niet opent. Het is een levensstijl en die is ook prima toe te passen tijdens je vakantie.

  Waarom in een groep? Moet ik dan van alles delen?

  De kracht van de groep is enorm groot. Je zet gezamenlijk een collectieve energie neer waardoor je veel sneller groeit en ook dieper gaat. Je hoeft uiteraard niks te delen, je bent niks verplicht. Je leert namelijk ook van de vragen die anderen stellen. Wil je je eigen proces echt aangaan, dan is het zonde als je bepaalde vragen niet stelt die je hebt. It’s up to you, maar ik zorg sowieso voor een veilige setting.

  Kan ik de inspiratiesessies ook terugkijken?

  Jazeker kan dat. Natuurlijk is het het leukst als je er live bij bent. Je kan dan direct al je vragen stellen en de energie tijdens groepssessies is altijd heel erg fijn. Daar lift je op mee als je erbij bent. Maar omdat ik snap dat we allemaal diverse agenda’s hebben, kan je ze ook altijd terugkijken.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Jazeker kan dat. Het programma duurt drie maanden, dus je hebt de mogelijkheid om het programma ook in drie maanden te betalen. Let wel op: je bent pas verzekerd van je plek na de eerste betaling. Dan krijg je direct toegang tot de eerste les en verwelkom ik je met een warm hart in de community.

  Hoelang houd ik toegang tot de academie?

  Zolang als de academie bestaat. Je hoort vaak ‘levenslang’, maar dat is een belofte die ik niet kan maken. Zolang als de LevensGroei academie bestaat, behoud jij toegang. En zoals het er nu naar uitziet, is dat dus jarenlang 😉

  Hoelang blijf ik in de community?

  Zolang als jij wilt. De community zal steeds worden aangevuld met nieuwe mensen waar jij ook steeds weer van kan leren. Ben je er zelf klaar mee na drie maanden, dan staat het je natuurlijk vrij om te gaan. Wil je langer blijven hangen om te blijven leren en je te omringen met gelijkgestemden, dan mag dat. Voel je welkom.

  Wat kan ik van de 1:1 sessies verwachten?

  Deze sessies duren 60 minuten en draaien helemaal om jou. Hier kan je persoonlijke dingen in kwijt die je misschien niet in de groep wilt delen. Ook kan ik veel dieper in gaan op jou persoonlijk. Wat er besproken wordt, dat is aan jou. Jij bent daarvoor zelf verantwoordelijk want het is jouw proces. Aan de hand daarvan laat ik mijn intuïtie, kennis en ervaring het werk doen en word je binnen no time verder op weg geholpen.

  Is dit weer zo’n oppervlakkig groepsprogramma?

  Ik snap je vraag, dat is ook altijd mijn angst bij groepsprogramma’s, maar nee. Ik hou namelijk helemaal niet van oppervlakkige dingen. Bij mij ga je vrij snel de diepte in. Naar de kern, want daar zit de oplossing. Vandaar ook de volgorde in het programma.

  Ik heb een andere vraag.

  Neem dan contact met mij op. Je mag me altijd appen, bellen, mailen of een DM sturen via Instagram.

  Wat anderen zeggen over mij

  Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

  Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

  Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg. 

  Sabrina

  Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

  Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

  Andre

  Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

  Sabrina

  Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

  Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

  Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

  Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

  Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.

  Sarojini

  Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

  Linda

  Shyanne begrijpt je. Ze neemt je mee in hoe het ook anders kan en is daarbij zeer gedreven om je verder te helpen. Veel mensen vinden het lastig om te investeren in zichzelf maar dat heb je niet meer nadat je bij haar bent geweest. Ze doet wat ze beloofd. Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid

  Anne