Reviews

Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg. 

Sabrina

Shyanne is een ontzettend spontane coach vol passie, humor, liefde en openheid! Dankzij haar programma heb ik een enorme groei doorgemaakt! Ik kan het de hele wereld aanraden om aan de slag te gaan met de programma’s die Shyanne aanbiedt. Het is het dubbel en dwars waard!

Gerdien

Jij begreep mij direct, dat ik een gat had tussen mijn hoofd en mijn hart. Dat begrepen ze bij eerdere therapieën niet. Daarnaast plakte jij geen label op mij.

Ik kon heel goed beredeneren, maar ik voelde het nooit. Jij hebt mij leren voelen. Jij hebt mij geleerd mijzelf te accepteren zoals ik ben. Jij hebt mij laten inzien dat er een enorme kracht in mij zit.

Ik voel en weet nu dat ik er mag zijn, dat ik nee mag zeggen en dat ik mijn grenzen mag aangeven. Dit gaat steeds makkelijker. Ik zit zoveel beter in mijn vel.

Jij biedt als coach echt de helpende hand. Je houdt een spiegel voor, zonder oordeel. Je coacht dusdanig dat de oplossing echt een deel van mij is. Daarnaast is de online leerogmeving echt verrijkend.

Het hele proces voelt zo natuurlijk. Het is een diepgaande therapie, maar zo voelt het niet.

Ingrid

Ik wist niet goed wat ik van het eerste gesprek kon verwachten, maar ik voelde mij direct op mijn gemak toen ik binnenkwam. Je energie is warm en vertrouwt. Jij luistert oprecht, zonder oordelen.

Jij liet mij inzien dat ik recht op een burn-out afging. Ik liep volledig op de automatische piloot. Door jou en je coaching ben ik veel meer stil gaan staan bij mijzelf. Wat heb ik nodig en wat is goed voor mij? Ik zorg nu eerst voor mijzelf in plaats van voor de ander.

De diversiteit in je programma is heel waardevol. De gesprekken maar zeker ook de paardencoaching. Daardoor werd ik even stil gezet en voelde ik wat ik nog meer kon leren. Dat hebben we samen aangepakt.

Ik raad dit iedereen aan. Het geeft je niet alleen inzichten, maar ook praktische tools hoe je verder komt. Ik ben nu een ander mens, zoveel blijer met mijzelf en vooral veel rustiger. In mijn hoofd en in mijn lijf.

Rob

Onlangs heb ik bij Shyanne een Geboorte in Kaart (GIK) sessie gedaan. Ik stond er van tevoren nuchter in (ik ben het type ‘eerst zien, dan geloven’) en was daarnaast ook benieuwd naar wat het mij zou kunnen brengen aan nieuwe inzichten.

Tijdens de sessie heeft mijn nuchterheid plaatsgemaakt voor enthousiasme en overtuiging. Shyanne is een fijne, warme en spontane persoonlijkheid, luistert echt naar je en neemt uitgebreid de tijd voor je. Dat vond ik erg fijn. En ik werd tijdens de sessie ook nog eens verwend met mijn favoriete taart. Hoe leuk en attent is dat!

Wat was GIK een mooi middel om meer inzicht te krijgen in mijn eigen persoonlijkheid en waarom ik ben zoals ik ben. Dankzij Shyanne en GIK zijn er puzzelstukjes op hun plek gevallen. Ik kan daar nu beter mee omgaan omdat ik weet waar het vandaan komt, en dat geeft innerlijke rust.

Ik kan een Geboorte In Kaart sessie bij Shyanne dan ook van harte aanbevelen!

Mandy

Shyanne begrijpt je. Ze neemt je mee in hoe het ook anders kan en is daarbij zeer gedreven om je verder te helpen. Veel mensen vinden het lastig om te investeren in zichzelf maar dat heb je niet meer nadat je bij haar bent geweest. Ze doet wat ze beloofd. Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid

Anne

Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

Andre

Wat een fijn gesprek hebben wij gehad. Ik voelde zoveel begrip en jij begreep meteen waar ik het over had en hoe ik mij voelde op dat moment. Het is zo fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft doorgemaakt en weet waar ze het over heeft. Je bent een fijn, open en oprechte vrouw die met enorm veel passie coacht.

Wilma

Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

Sabrina

Shyanne is een super fijne coach! Voel mij goed gehoord door haar en communiceert op gelijkwaardig niveau. Na een paar dieptesessies zit ik weer goed in mijn vel, heb ik weinig last meer van paniek en voel ik me emotioneel weer in balans! Dankjewel! ❤️

Sanne

Ik dacht dat het hoorde, dat mijn partner gewoon mijn zooi moest opruimen en dat dat het probleem was. Tot ik ineens besefte dat alles mij teveel werd en dat het toch echt bij mij lag. Ik stond wankel, leefde op de automatische piloot en leefde voor iedereen behalve voor mijzelf.

En toen kwam jij, jij die nooit oordeelt en waarbij ik helemaal mijzelf kan zijn. Die mij een spiegel voorhoudt, waardoor ik juist zo enorm gegroeid ben.

Ik besefte mij dat ik mijzelf doodongelukkig maakte met de manier waarop ik tegen mij sprak. Jij hebt mij dat laten inzien. Jij hebt mij geleerd hoe ik dat kan veranderen. Ik heb geleerd naar mijzelf te luisteren, nee te zeggen, los te laten. Ik heb veel meer eigenwaarde en herpak mijzelf veel sneller. Ik ben zo enorm gegroeid.

Ik raad dit iedereen aan, zelfs als je niet tegen een burn-out aan loopt. Dit traject is voor iedereen goed, het geeft zoveel inzichten, je hebt er zoveel aan. Jouw coaching is direct en liefdevol tegelijk. Je denkt mee, zegt wat je vind en zet mij weer in beweging om de juiste kant op te gaan. Zonder jou was ik nooit zover gekomen.

Natalie

Ik was niet direct op zoek naar een coach maar toen jij op mijn pad kwam, besefte ik dat ik dit moest doen. Ik gunde mijzelf om de beste versie van mijzelf te ontwikkelen. Doordat je direct uitsprak vertrouwen in mij te hebben, voelde ik dat jij mij daarbij kon helpen.

Ik was snel geïrriteerd, kon enorm om mijn slof schieten om niks, oneindig blijven piekeren, durfde slecht op mijzelf te vertrouwen, kon moeilijk loslaten en was veel te veel aan het werk.

Na dit traject is dit anders. Ik durf meer te vertrouwen op mijzelf en zie rust eindelijk als noodzakelijk en niet als luxe. Ik voel nu veel eerder wat er echt met mij aan de hand is en handel daarnaar zodat het niet erger wordt. Ik stel mijn grenzen en zet mijzelf echt meer op 1.

Je bent een positieve, vriendelijke en enthousiaste coach. Vooral gevoelige perfectionisten die tegen een burn-out aanlopen, zullen zich helemaal op hun plek voelen bij jou.

Mandy

Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.

Sarojini

Door de ervaring met geboorte in kaart bij Shyanne heb ik vele antwoorden gekregen op vragen. Voordat we met de geboorte in kaart begonnen, legde Shyanne goed uit wat de bedoeling was en wat ik precies kon verwachten van deze ‘’ ervaring ‘’.
Nog voordat we écht waren begonnen, kwamen er bij mij al rillingen over mijn lijf als reactie op iets wat Shyanne vertelde én voordeed. Erg bijzonder om dat op die manier mee te maken.

Door de geboorte in kaart heb ik meerdere dingen duidelijk gekregen en weet ik nu ook waar bepaalde patronen weg komen. Ik ben ontzettend dankbaar voor nieuwe handvaten en duidelijkheden die ik door de geboorte in kaart heb gekregen.

Voor mij is het vooral erg duidelijk geworden waardoor ik het op verschillende momenten erg benauwd kan hebben, maar ook is voor mij duidelijk geworden waarom ik me vaak zo opgejaagd kan voelen.

Shyanne, bedankt voor deze bijzondere ervaring. Enné ook bedankt voor het lekkere taartje en de knuffels van de therapiekat Schurk.

Esther

Door mijn geboorteverhaal in kaart te brengen, kreeg ik antwoorden op vragen waar ik al veel langer mee zit. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde patronen en gevoelens die ik al van jongs af aan ervaar maar nooit kon plaatsen.

Doordat ik nu weet waar het vandaan komt, zie ik het niet meer als ‘vreemd’. Dit zorgt ervoor dat ik het veel sneller accepteer, een plekje kan geven en weer in het ‘hier en nu’ kon.

Ik kan veel sneller oke zijn met de gevoelens die ik ervaar en dat brengt direct rust met zich mee. Dankjewel hiervoor Shyanne.

Sanne

In drie kwartier naar de kern en met handvatten weer naar huis. Wat fijn om in rust even stil te staan. Het mooie van Shyanne is dat ze kijkt naar wat er gebeurt maar ook met je stilstaat waar je vandaan komt zodat je de kern kan aanpakken. Dankjewel voor het duwtje in de rug!

Johanna

Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

Linda

Zet je eerste stappen naar je eigen mooiste leven

De maatschappij lijkt enorm veel van je te vragen maar de allerbelangrijkste vraag is: wat wil jij? En natuurlijk: hoe ga je daar dan stappen in zetten?

Deze video en dit werkboek helpen je daarbij. Zet zelf direct de eerste stappen en download het nu.

En nee, je ontvangt niet allemaal nutteloze mailtjes als je je inschrijft. Daar hou ik zelf ook niet van, dus doe ik bij jou ook niet.