Wat zeggen anderen

 

 

Dit zeggen anderen over werken met mij

Lees zowel de ervaringen van verschillende mensen. Je vindt reviews terug van alles wat ik aanbied binnen Levensgroei.

Meer reviews vind je op google, waar Levensgoei beoordeeld wordt met 4,9 sterren.

Ik dacht dat het hoorde, dat mijn partner gewoon mijn zooi moest opruimen en dat dat het probleem was. Tot ik ineens besefte dat alles mij teveel werd en dat het toch echt bij mij lag. Ik stond wankel, leefde op de automatische piloot en leefde voor iedereen behalve voor mijzelf.

En toen kwam jij, jij die nooit oordeelt en waarbij ik helemaal mijzelf kan zijn. Die mij een spiegel voorhoudt, waardoor ik juist zo enorm gegroeid ben.

Ik besefte mij dat ik mijzelf doodongelukkig maakte met de manier waarop ik tegen mij sprak. Jij hebt mij dat laten inzien. Jij hebt mij geleerd hoe ik dat kan veranderen. Ik heb geleerd naar mijzelf te luisteren, nee te zeggen, los te laten. Ik heb veel meer eigenwaarde en herpak mijzelf veel sneller. Ik ben zo enorm gegroeid.

Ik raad dit iedereen aan, zelfs als je niet tegen een burn-out aan loopt. Dit traject is voor iedereen goed, het geeft zoveel inzichten, je hebt er zoveel aan. Jouw coaching is direct en liefdevol tegelijk. Je denkt mee, zegt wat je vind en zet mij weer in beweging om de juiste kant op te gaan. Zonder jou was ik nooit zover gekomen.

Natalie

Coachtraject

Shyanne is een super fijne coach! Voel mij goed gehoord door haar en communiceert op gelijkwaardig niveau. Na een paar dieptesessies zit ik weer goed in mijn vel, heb ik weinig last meer van paniek en voel ik me emotioneel weer in balans! Dankjewel! ❤️

Sanne

Dieptesessie

Ik heb een heel prettig gesprek gehad met Shyanne, ik voelde me meteen bij haar op m’n gemak. Shyanne is een energiek en enthousiast persoon. Ze kan goed luisteren, stelt helpende vragen en spiegelt en confronteert waar nodig. Dit doet ze op een directe manier, maar haar opmerkingen zijn niet oordelend. Hierdoor voelt het veilig, helpend en zeker niet vervelend om geconfronteerd te worden. Ze gaf me tijdens het gesprek veel informatie en praktische tips. Ik heb veel aan het gesprek gehad en zal ook zeker in de toekomst nog veel aan haar tips en adviezen hebben.

Pauline

Losse sessie

Na een aantal nare ervaringen van mijn kinderen in korte tijd, kreeg ik last van paniekaanvallen, bang dat ze (weer) iets zou overkomen. De angst ging mijn leven beheersen, ik kon niet meer volledig functioneren. Een kort gesprek gehad met Shyanne van Levensgroei, waarin we vrijwel meteen tot de kern van het probleem kwamen en ik gelijk meerdere praktische en meteen toepasbare handvaten kreeg om mee aan de slag te kunnen. Het wierp snel zijn vruchten af en het heeft me nog meer gebracht dan ik had kunnen bedenken. Ik sta weer relaxt in het leven, wordt niet meer beheerst door angst en barst van de energie. Waar niet alleen ik heel veel baat bij heb, maar mijn hele gezin. Ik kan iedereen aanraden een gesprek met Shyanne aan te gaan al gaat het om de kleinste dingen of denk je ‘ik weet niet zeker of je iets voor me kan betekenen’.

Jolein

Losse sessie

Ik was niet direct op zoek naar een coach maar toen jij op mijn pad kwam, besefte ik dat ik dit moest doen. Ik gunde mijzelf om de beste versie van mijzelf te ontwikkelen. Doordat je direct uitsprak vertrouwen in mij te hebben, voelde ik dat jij mij daarbij kon helpen.

Ik was snel geïrriteerd, kon enorm om mijn slof schieten om niks, oneindig blijven piekeren, durfde slecht op mijzelf te vertrouwen, kon moeilijk loslaten en was veel te veel aan het werk.

Na dit traject is dit anders. Ik durf meer te vertrouwen op mijzelf en zie rust eindelijk als noodzakelijk en niet als luxe. Ik voel nu veel eerder wat er echt met mij aan de hand is en handel daarnaar zodat het niet erger wordt. Ik stel mijn grenzen en zet mijzelf echt meer op 1.

Je bent een positieve, vriendelijke en enthousiaste coach. Vooral gevoelige perfectionisten die tegen een burn-out aanlopen, zullen zich helemaal op hun plek voelen bij jou.

Mandy

Coachtraject

Ik wist niet goed wat ik van het eerste gesprek kon verwachten, maar ik voelde mij direct op mijn gemak toen ik binnenkwam. Je energie is warm en vertrouwt. Jij luistert oprecht, zonder oordelen.

Jij liet mij inzien dat ik recht op een burn-out afging. Ik liep volledig op de automatische piloot. Door jou en je coaching ben ik veel meer stil gaan staan bij mijzelf. Wat heb ik nodig en wat is goed voor mij? Ik zorg nu eerst voor mijzelf in plaats van voor de ander.

Ik raad dit iedereen aan. Het geeft je niet alleen inzichten, maar ook praktische tools hoe je verder komt. Ik ben nu een ander mens, zoveel blijer met mijzelf en vooral veel rustiger. In mijn hoofd en in mijn lijf.

Rob

Coachtraject

Ik voelde me erg op mijn gemak bij jou. Ik voel me gehoord en gezien en dat is erg fijn. De opstelling is echt een enorme eye-opener voor mij geweest maar dat niet alleen. Ik voelde namelijk ook echt opluchting, alsof er allemaal puzzelstukjes op hun plek vielen. Ik begrijp mezelf nu veel beter en heb heel veel nieuwe inzichten over mijzelf opgedaan.

Anne-Marloes

Familie-opstelling

Jij begreep mij direct, dat ik een gat had tussen mijn hoofd en mijn hart. Dat begrepen ze bij eerdere therapieën niet. Daarnaast plakte jij geen label op mij.

Ik kon heel goed beredeneren, maar ik voelde het nooit. Jij hebt mij leren voelen. Jij hebt mij geleerd mijzelf te accepteren zoals ik ben. Jij hebt mij laten inzien dat er een enorme kracht in mij zit.

Ik voel en weet nu dat ik er mag zijn, dat ik nee mag zeggen en dat ik mijn grenzen mag aangeven. Dit gaat steeds makkelijker. Ik zit zoveel beter in mijn vel.

Jij biedt als coach echt de helpende hand. Je houdt een spiegel voor, zonder oordeel. Je coacht dusdanig dat de oplossing echt een deel van mij is. 

Het hele proces voelt zo natuurlijk. Het is een diepgaande therapie, maar zo voelt het niet.

Ingrid

Coachtraject

Ik voelde me veilig bij jou en gezien. Ik vond het een mooie ervaring; confronterend en heel verrassend! Nooit gedacht dat ik zoveel inzichten zou verkrijgen uit een bak met poppetjes. Het heeft mij opgeleverd dat ik iets wat ik altijd voelde maar nooit kon plaatsen, nu heel helder kan zien. Ik ben mij bewust van de impact die dat heeft en het lukte mij de keer erop ook om het echt anders te doen.

Maaike

Familie-opstelling

Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg. 

Sabrina

Coachtraject

Wat een Mega ervaring: door deze tafel familie opstelling tot een diepte punt gekomen. Iets wat jaren mijn diepste geheim was maar ik nooit erkend had. Nu door een heel andere vraag van mijn kant is dit boven gekomen. Je kijkt ineens je eigen ik aan door een andere bril. Shyanne heeft mij er heel goed doorheen geholpen. Het was zeker pittig maar ben met minder ballast de deur uit gelopen. Heb tevens iemand kunnen vergeven zodat mijn leven nu lichter is. BIJZONDER HOE DIT WERKT.

Astrid

Familie-opstelling

Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.

Sarojini

Coachtraject

Gegevens

KVK: 71316027

Kastanjelaan 4
3881 EL Putten

Contact

info@levensgroei.nl
06-36138188