Strippenkaart

De kracht van langdurigheid maar wel op jouw tempo

Verandering kost tijd

Poetst jij je tanden 1x per maand en ga je er dan vanuit dat ze de rest van de maand schoon zijn? Maak je 1x per half jaar schoon en verwacht je dan dat er helemaal geen stof meer komt? En als je 1x naar de sportschool bent geweest, heb je dan gelijk je streefgewicht behaald? Nee toch?

Zo is het ook met je persoonlijke ontwikkeling. Waar jij nu last van hebt, is ook niet in 1 dag ontstaan. Daar heb je jaren over gedaan en vaak is het niet eens helemaal van jou, maar heb je het overgenomen van bijvoorbeeld je familie.

Nieuw gedrag aanleren, op dieper niveau patronen loslaten en het anders doen vergt tijd. En niet alleen tijd, het vergt ook inzet. Iemand die je spiegelt, die je helpt om op het diepere niveau te komen. Want ondanks dat je het zelf doet, hoef je het niet alleen te doen. Met de juiste begeleiding kom je een stuk verder.

Vooral als je die begeleiding wat langer aanhoudt, zodat je kan oefenen en spelen met je nieuwe gedrag en inzichten. Zodat je juist ook komt opdagen als het even lastig wordt. Zodat je op een dieper niveau kan transformeren en dat dat resultaat ook blijvend is.

Ga voor een duurzame transformatie

 

Keer op keer is het binnen mijn praktijk bewezen dat de kracht echt zit in een proces samen aangaan. Dat het loont om jezelf die tijd te geven. Dat het fijn is om voor langere tijd een stok achter de deur te hebben.

In plaats van aan tijdgebonden kant en klare trajecten, werk ik met strippenkaarten. Dat betekent X uur* aan coaching, dieptesessies, familie-opstellingen of geboorte in kaart waar jij een jaar lang gebruik van kan maken.

Het kan zomaar zo zijn dat je in het begin wat vaker wilt komen en later juist wat meer tijd ertussen wilt. Of dat er ineens iets gebeurt op je werk waardoor je een dieptesessie nodig hebt, of juist een coachgesprek. Hoe jij het invult is helemaal aan jou en is dus echt afgestemd op jouw behoeftes. Zo kan je per situatie of moment bekijken wat voor jou nu het beste is (en natuurlijk denk ik daarin met je mee).

* Je kan het aantal uur van je strippenkaart zelf kiezen.

De kracht van de combinatie

Werken aan alleen je mindset is vaak niet voldoende. Enkel en alleen blokkades opruimen op een dieper niveau is dat vaak ook niet. Het gaat eigenlijk juist om de combinatie en dat is precies wat je met een strippenkaart makkelijk kan doen.

Veel mensen zijn op zoek naar een snelle oplossing, een quick-fix. Snap ik, je ervaart immers iets (of meerdere dingen) waar je vanaf wilt. Echter is er geen snelle oplossing. Klinkt misschien niet uitnodigend, maar ik ben graag eerlijk.

Door bewustzijn met onderbewustzijn te combineren gaat je proces wel veel sneller. Door op te komen blijven dagen, door de diepte in te gaan, door samen een proces aan te gaan gebeuren er wonderbaarlijke dingen.

Let op: dit is wel afhankelijk van jouw inzet. Ik kan van alles begeleiden en heel veel informatie met je delen, maar jij bent het uiteindelijk die de stappen zet. Als je niet bereid bent om naar jezelf te kijken, dan kan je ook geen stappen zetten.

Ik geloof heilig in ieder zijn proces op zijn eigen tijd. Jij voelt vanzelf wanneer je er klaar voor bent. En ja, dat kan dan nog steeds spannend zijn, dat mag. De vraag is of je verlangen groter is dan je angst?

Als je dit samen wilt onderzoeken, neem dan contact op.

Hoe werkt het en waar kan je uit kiezen?

Onderaan zie je de diverse opties waar je uit kan kiezen. Voor elk onderdeel is een aparte pagina gemaakt en daar kan je meer informatie lezen.

Hoe jij jouw strippenkaart invult, is geheel aan jou en natuurlijk denk ik met je mee.

In het kennismakingsgesprek nemen we door waar je tegenaan loopt en als ik jou kan helpen en de klik is er, nemen we ook alvast door welke stappen je kan zetten. Ik kan precies aanwijzen wat waar goed voor is en dat deel ik met je. Dan heb je alvast een globaal beeld van wat je kan verwachten.

Natuurlijk is dit niet in beton gegoten en is er juist de ruimte om steeds weer te kijken waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zo sluit dit helemaal aan op jouw wensen en behoeftes en vind het ook nog eens plaats op je eigen tempo.

Dieptesessies

Deze sessie duurt 2 uur en telt dus ook als zodanig op je strippenkaart.

Lees meer

Familie-opstelling

Deze sessie duurt 2 uur en telt dus ook als zodanig op je strippenkaart.

Lees meer

Coachsessie

Deze sessie duurt 1 uur en telt ook als zodanig op je strippenkaart

Lees meer

Geboorte in kaart

Deze sessie duurt maximaal 4 uur en telt ook als zodanig op je strippenkaart

Lees meer

Koop je strippenkaart

Je kan bij mij niet direct een strippenkaart aanschaffen. Dit omdat ik graag eerst met je in gesprek ga. Het is namelijk belangrijk dat er een wederzijdse klik is en dat ik jou kan begeleiden in waar jij tegenaan loopt. Als coach dien je je expertises te kennen en ik ben van mening dat je niet zomaar overal aan zou moeten sleutelen.

Je krijgt daarom in dat gesprek met mij goudeerlijk advies of het echt bij je past. Ik ga je nooit overhalen, dat heeft namelijk helemaal geen zin. Jij voelt vanzelf of je klaar bent om het proces aan te gaan en of je dat met mij wilt doen.

Strippenkaarten mogen in 1, 3 of 6 termijnen betaald worden en zijn 12 maanden geldig.

PS: Werkgevers willen heel vaak coaching ook vergoeden.

 

BRONS

4 uur coaching

€484
(Deze prijs is inclusief BTW. De kosten zonder BTW zijn €400)

SILVER

8 uur coaching + 1 uur gratis
(dus 9 uur in totaal)

€968
(Deze prijs is inclusief BTW. De kosten zonder BTW zijn €800)

GOLD

12 uur coaching + 2 uur gratis
(dus 14 uur in totaal)

€1.452
(Deze prijs is inclusief BTW. De kosten zonder BTW zijn €1200)

Wat anderen zeggen over mij

Ik had jarenlang bij psychologen of andere hulpverleners gelopen, maar kwam niet verder. Ik voelde mij ongezien, waardeloos en cijferde mijzelf altijd weg. Bikkelhard was ik voor mijzelf en de lat lag onbereikbaar hoog.

Ik vertrouwde mijn onderbuikgevoel en ging met Shyanne aan de slag. Met grote effecten. Ik leerde mijzelf meer waarderen en lief te hebben. Ik zie nu in dat zelfzorg niet egoïstisch is, maar heel belangrijk.

Shyanne is en goede luisteraar en begrijpt je vaak volledig. Met haar intuïtie weet ze je altijd de juiste handvatten te geven om weer door te gaan, ze heeft soms aan 1 zin genoeg. 

Sabrina

Shyanne is een ontzettend spontane coach vol passie, humor, liefde en openheid! Dankzij haar programma heb ik een enorme groei doorgemaakt! Ik kan het de hele wereld aanraden om aan de slag te gaan met de programma’s die Shyanne aanbiedt. Het is het dubbel en dwars waard!

Gerdien

Shyanne begrijpt je. Ze neemt je mee in hoe het ook anders kan en is daarbij zeer gedreven om je verder te helpen. Veel mensen vinden het lastig om te investeren in zichzelf maar dat heb je niet meer nadat je bij haar bent geweest. Ze doet wat ze beloofd. Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid

Anne

Ik ben iedere dag nog steeds dankbaar dat ik ben ingestapt. Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment.

Het moment dat ik enorm vastliep in patronen waar ik zo graag uitwilde. Ik voelde dat het niet meer verder on zoals het was. Ik was onzeker, piekerde veel en maakte mijzelf klein. Ik had het gevoel alle ballen hoog te moeten houden en nam zelden echt rust.

Door jou en je programma heb ik zoveel geleerd. Ik ben zelfverzekerder, voel mijn grenzen aan en handel hiernaar. Ik maak keuzes die goed voor mij zijn en waar ik blij van wordt. En ik durf eindelijk voor mijzelf op te komen. Daarnaast kan ik veel beter loslaten en genieten van het leven.

Je bent een bijzondere vrouw en hebt enorm veel passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt voor mij het programma compleet. Dit geeft mij ook vertrouwen dat verandering echt mogelijk is.

Ik gun dit iedereen die ook wil groeien en wil losbreken van de dingen die niet goed voor je zijn. Het is niet altijd makkelijk, maar het is het meer dan waard. Jij hebt mij er goed doorheen geholpen en ik heb enorm veel geleerd.

Sarojini

Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

Linda