Werkwijze

kindercoach-mindfulness-ermelo

 

Coaching moet niet alleen leerzaam zijn, maar ook leuk! Jij wilt je kind met een gerust hart bij mij achter kunnen laten en daarom werk ik op een speelse, creatieve en oplossingsgerichte manier.

 

Ik ga niet met jouw kind aan een tafeltje zitten en een uur praten. Nee, we gaan dingen doen. Ervaren. Soms gaan we naar buiten, een andere keer zijn we binnen. Doen we spelletjes, gaan we aan de slag met de handpoppen of gaan we creatief aan de slag. 

Ik wil dat jouw kind zich fijn voelt bij mij, omdat hij op die manier het meeste leert!

 

We gaan niet graven in het verleden, we gaan vooruit kijken. Welke tools hebben jij en je kind nodig zodat jullie weer vooruit kunnen? Welke handvatten zorgen ervoor dat jullie weer steviger in je schoenen komen te staan?

 

Ik bied een uniek traject aan. Hiermee onderscheid ik mij van de meeste kindercoaches omdat ik niet alleen met je kind ga werken, maar ook met jou. Thuis is namelijk waar het gebeurt. In plaats van uit elkaar groeien en niet weten wat je moet doen, wil ik ervoor zorgen dat jullie weer naar elkaar toe groeien.

 

Laat ik alvast één ding zeggen: ik ga je niet vertellen wat je moet doen! Ik ben jullie coach, geen docent of leraar. We gaan samen op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Samen gaan we kijken wat werkt. In het traject is er ruimte voor ontwikkeling. Ruimte om te oefenen en te groeien. Om weer nader tot elkaar te komen.

 Aan het eind van het traject zijn jullie weer een team. Jij hebt de gebruiksaanwijzing van je kind en hij ook die van hemzelf!  

 

Wat ik veel hoor is dat de sfeer thuis niet meer gezellig is. Dat ouders geen grip hebben op het gedrag van hun kind. Dat gedrag uit de lucht lijkt te komen vallen. De boze buien zijn niet meer te hanteren en jullie glijden steeds verder af.

Dit is niet meer nodig! Het is tijd dat jullie weer naar elkaar toe groeien. Wil je er meer over weten? Lees dan snel verder bij het stuk over het LevensGroei Traject!

 

PS: Heb je even samen een moment nodig van oprechte verbinding? Kijk dan bij het stukje quality time.