Quality time

Kleine Shy met papa <3
Kleine Shy met papa <3

Het is niet altijd makkelijk om een gevoelig kind met sterke wil te hebben. Hij/zij zal zijn zin met regelmaat willen doorduwen en de sfeer zal niet altijd even gezellig zijn. Jullie hebben vast regelmatig strijd. Dat komt bij de beste gezinnen voor hè, begrijp mij niet verkeerd. Ik oordeel daar niet over. Ik kan mij alleen voorstellen dat je dat zelf ook niet leuk vind. 

Het hebben van strijd is niet leuk. Jij wordt daar niet blij van en je kind ook niet.  Je gevoelige kind is altijd heel erg op zoek naar harmonie en verbinding, al merk je dat niet altijd door zijn boze buien of driftige gedrag. En toch is het zo. Een gevoelig kind heeft echt heel erg behoefte aan liefde, verbinding en harmonie.

 

Dat is precies wat deze quality time jullie kan bieden!

Echte oprechte quality time. Samen tot elkaar komen. Het even niet hebben over problemen of moeilijkheden, maar een gezellig moment waarin het draait om verbinding, samen zijn en jullie kwaliteiten. Je leert elkaar weer wat beter kennen en je komt nog nader tot elkaar. Dat is wat liefde en verbinding doet.

 

Bij binnenkomst wacht er een glaasje kindercampagne op jullie. Hoe fantastisch is om als kind samen met je moeder/vader iets leuks te doen en dan zo ontvangen te worden. Nadat we even ontspannen hebben zitten kletsen, gaan jullie op een speelse manier elkaars kwaliteiten ontdekken. Dit is leuk, ontspannend en zorgt voor een nieuwe kijk op elkaar. Daarna praten we over hoe dat geweest is, onder het genot van wat lekkers en een heerlijk kopje thee. Limonade mag natuurlijk ook.

 

 Daarna ga je een blijvende herinnering maken aan deze middag. Iets wat jullie herinnert aan dit leuke moment samen. Als je het ziet, dan denk je eraan terug en dan beloof ik je dat er als vanzelf een dikke glimlach op je gezicht komt en een warm gevoel in je hart! Doordat het iets is wat je ook écht kan gebruiken, namelijk een zelfgeschilderde mok, zal je dit moment dus ook keer op keer op keer beleven. Kies er bijvoorbeeld nog eens voor om samen met je kind een kopje thee te nemen, met wat lekkers en praat nog eens over deze dag. Zo beleef je het moment thuis gewoon nog een keer, zo vaak als jij wilt. Of als je zelf uitgeput op de bank ploft na een lange dag, je zet thee en doet dit in (onbewust) in deze mok. Als je dan zit uit te puffen en je kijkt ernaar, dan voel je weer hoe goed deze dag voor jullie was en dan weet je weer waar je het voor doet!

 

Deze middag brengt jullie nog iets waar je nog wekenlang op kan teren. Dit neem je met je mee en geeft je weer nieuwe goeie energie. Terugdenken aan een dag vol liefde en verbinding, wie wil dit nou niet?

 

Dus wat biedt deze quality time middag jullie?

  • Een anderhalf durende middag 
  • Een middag vol positiviteit  en verbinding
  • Een glaasje kindercampagne vooraf
  • Thee/limonade met wat lekkers
  • Spelenderwijs achter elkaars kwaliteiten komen
  • Waarin jullie elkaar nóg beter leren kennen
  • Waarin jullie elkaars kwaliteiten in het daglicht zetten
  • Een zelfbeschilderde mok als aandenken aan deze speciale middag
  • Een blijvende herinnering waar je nog maanden uit kunt putten

Eigenlijk is een dag als deze niet in waarde uit te drukken. Aan liefde hangt geen prijskaartje. Iets wat je zolang met je meedraagt, is eigenlijk onbetaalbaar. Omdat ik het natuurlijk niet onbetaalbaar wil maken, heb ik ervoor gekozen om het prijskaartje van €50 aan deze fantastische dag te hangen. Dat is uiteraard voor jullie samen en alle kosten zitten erbij in. Geen extra verassingen of kosten. Dit is het en wat je ervoor krijgt is natuurlijk vele malen meer waard!

 

Ik hoop jullie samen in de watten te mogen leggen. Jullie verdienen dat. Een moment van oprechte verbinding zal jullie goed doet. Stuur mij een bericht en we maken het in orde!