LevensGroei Traject

Het LevensGroei Traject
Wordt weer een team met je kind.

 

Als je de handleiding niet bij de geboorte krijgt, dan maken wij hem wel in het LevensGroei Traject!

 

Ouder zijn is één van de zwaarste beroepen die er is. Je doet het bijna elke dag, je hebt geen dag vrij, je kan niet ziek zijn en desondanks heb je niet voor kunnen studeren of een diploma voor kunnen halen. Daarnaast vinden de meeste ouders dat ze het zelf moeten doen, maar ouder zijn is topsport en topsporters verdienen een coach!

 

Het opvoeden van ieder kind vraagt veel. Als je ouders wordt veranderd de hele dynamiek in huis. Alleen het opvoeden van een temperamentvol kind vraagt nog veel meer. Je geduld wordt aardig op de proef gesteld. Alles wat bij een ander lijkt te werken, werkt bij jouw kind niet. Daarom komen die goedbedoelde adviezen van anderen vaak ook zo hard aan. Ze bedoelen het goed, alleen zij weten helemaal niet hoe het is om een pittig gevoelig kind op te voeden.

 

Je doet je uiterste best, maar het wil gewoon niet altijd lukken. Jij bent ook weleens moe en je kind lijkt dat haarfijn aan te voelen. Het lijkt wel alsof hij dan nog opstandiger en drukker wordt en dat terwijl jouw lontje dan al korter is...

Daarnaast is je kind soms een speelbal van emoties. Het ene moment is hij hartstikke blij en vrolijk, het andere moment heeft hij een enorme driftbui. Hij snapt soms niks van zichzelf, laat staan dat jij er nog iets van snapt.

 

Het voelt soms zo moedeloos en zwaar aan, maar de oplossing is dichterbij dan je denkt! Het LevensGroei Traject is er namelijk op gericht om jullie weer een team te laten worden. Je kind snapt straks veel meer van zichzelf en jij dus ook. Jullie worden niet meer overspoeld door heftige emoties, maar weten waar het vandaan komt en kunnen dus ook eerder ingrijpen. En mocht er nog weleens een boze bui zijn, dan weten jullie allebei wat je daaraan kan doen.

Je kind herkent zijn emoties eerder en kan zijn grenzen eerder aangeven. En omdat jij dit nu ook weet, kan je eerder ingrijpen. Daarnaast is dit traject ook gericht op een stukje zelfzorg voor jou. Want ja, lieve ouder, je mag voor jezelf zorgen zonder schuldgevoel. Dat is namelijk niet egoïstisch, maar super belangrijk. Het komt ten goede van jou én je kind en dat mag je gaan voelen en ervaren. Dat verdien je.

 

Dit traject is dus gericht op jullie beide. Met individuele coaching en coaching voor jullie samen. Jullie zijn namelijk een team. Misschien voelt dat nu niet altijd zo, toch is het echt zo. Thuis is namelijk waar het gebeurt. Jullie hebben het meeste aan elkaar en jullie hebben elkaar nodig. Ik bewandel slechts een korte periode jullie pad, maar wel met een effect waar je levenslang profijt van hebt.  Tijdens deze weg schrijven we jullie unieke handleiding. Krijg je hem niet bij de geboorte? Dan maken we hem in dit Traject toch zelf?!

Hierbij zal ik je nooit vertellen wat je moet doen. Het is jullie weg. Jullie zijn uniek en verdienen dus ook een unieke aanpak. Ik ga naast jullie staan om zo tot een prachtig resultaat te komen.

 

En dat resultaat is een blijvende verandering. Na dit traject heb je mij niet meer nodig. Ik kijk naar waar gedrag vandaan komt om zo tot een diepgaande verandering te komen. Hierdoor is het blijvend en gaan zowel jij als je kind ervaren dat hooggevoelig met een sterke wil een prachtige kwaliteit is.

 

Zie je het al voor je? Ontspannen aan tafel, gezellig dagjes weg. Hoe voelt het? Weer kunnen lezen en schrijven met je kind. Hoe klinkt het in huis? Als er meer gelach is en veel meer plezier. Het is echt dichterbij dan je denkt!

 

Wil jij weten of dit bij jou en je kind past? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met mij op!

Dat kan via het contactformulier, door het sturen van een e-mail of door mij te bellen!