LevensGroei Traject

Het LevensGroei Traject
Speciaal voor de hooggevoelige kinderen met een sterke wil.
En hun ouders uiteraard! :) 


Dat volle hoofd van je kind, die onverklaarbare buien, omslaan als een blad aan een boom. Wat kan jij ermee? En wat kan je kind ermee?

Het LevensGroei Traject is ontwikkeld om jullie daar beide de antwoorden en inzichten in te geven!

 

Voordat we verder gaan, ik weet dat het moeilijk kan zijn om hulp te vragen. Helemaal als het om opvoeding gaat. Je wilt het zo graag zelf doen, je verwacht van jezelf dat je het allemaal moet kunnen. Maar lieve jij, je hoeft het echt niet alleen te doen. Ouder zijn is topsport en als topsporter verdien jij een coach! Het opvoeden van een gevoelig kind met sterke wil is namelijk echt niet altijd makkelijk en het is echt geen schaamte om hierin hulp te vragen. Wees niet zo streng voor jezelf en voel je meer dan welkom om contact met mij op te nemen.

 

Ben jij er klaar voor om deze stap te zetten? Gun jij jouw kind deze ontwikkeling en jezelf ook? Lees dan snel verder!

 

In het LevensGroei Traject ga ik actief aan de slag met zowel jouw kind, als met jou. Als jouw kind namelijk gaat groeien, dan wil jij toch met hem/haar meegroeien? Jij wilt toch ook weten wat je kind nodig heeft? Daarom ga ik samen met jullie aan de slag.

 

Met jouw kind ga ik spelenderwijs aan de gang. Ik kies er vaak voor om naar buiten te gaan. Buiten zijn vinden de meeste (gevoelige) kinderen namelijk heel erg fijn, en het is toch veel makkelijker praten lopend in het bos dan tegenover elkaar zittend in een muf kantoortje? Ik neem mijn werkmateriaal mee en we gaan samen op ontdekkingstocht. Op zoek naar zijn kwaliteiten en manieren hoe hij dat volle hoofd weer wat leger kan maken. Wat we nog meer gaan doen, is afhankelijk van de hulpvraag van jou en je kind. Ik zorg er in ieder geval voor dat elke sessie een feestje is waarbij we op een toffe manier zijn hulpvraag gaan onderzoeken en tot de antwoorden komen.

 

Jou als ouder betrek ik er ook actief bij omdat jullie samen in een gezin zitten. Daar is altijd interactie. Als jouw kind groeit, wil jij meegroeien. Jij wilt ook leren wat je kind nodig heeft en daarom gaan wij ook samen aan de slag. Als je het prettig vindt, kunnen we dat doen tijdens een wandeling. Daar komen we samen uit. Tijdens deze gesprekken hoeft het niet alleen over jouw kind te gaan, maar ook over jou. Want hoe zorg jij nou voor jezelf? Een gevoelig kind met sterke wil is namelijk echt niet altijd makkelijk en kan veel van je vragen. Hoe zorg jij nou dat je jezelf staande houdt en voor jezelf kan zorgen? Er is tijd en ruimte genoeg om dit te bespreken. Zelfzorg is namelijk niet egoïstisch, het is juist in het belang van je kind. Want als jij genoeg energie en plezier hebt, dan straal je dat ook uit en dat komt jullie juist ten goede.

 

Ik werk altijd aan de hand van geboortepatronen. De gehele zwangerschap en geboorte legt namelijk al geboortepatronen bij je kind. Ik werk hiermee omdat het super inzicht gevend en waardevol is. Het zorgt ervoor dat ik direct tot de kern kan komen en op die manier veel eerder en betere resultaten boek. Hier kan je meer lezen over wat geboorte in kaart is. Heb je er nog vragen over, stel ze gerust!

 

Waar dit traject nog meer uit bestaat is een kennismaking, een intakegesprek, evaluatiegesprek en een gesprek met jou en je kind. Hierin kan je kind ook laten zien en uitleggen wat hij dan geleerd heeft en woorden geven aan wat hij nodig heeft. Het evaluatiegesprek is om te kijken hoe het er nu voorstaat. Dit kan ook een eindgesprek zijn als het gewenste resultaat is behaald.

Tussendoor ben ik bereikbaar voor contact via de telefoon, whatsapp of de mail. Als je het nog niet wist, ik ben een enorme gever. Kom ik interessante dingen tegen die voor jou waardevol kunnen zijn? Dan deel ik die met je! Ga je met mij een traject aan, dan ben ik er volledig voor jou en je kind. Ik wandel jullie pad een tijdje met jullie mee en coach jullie om weer dichter tot elkaar te komen en elkaar weer echt goed te begrijpen en weten wat de ander nodig heeft.

 

 

Het LevensGroei Traject omvat:

·        Een kennismakingsgesprek (deze is GRATIS en VRIJBLIJVEND!)

·        Een kennismakingsgesprek met je kind

·        Een intakegesprek

·        Geboorte in kaart gesprek en uitgebreid verslag om later rustig nog eens na te lezen

·        5 1-op-1 ontdekkingstochten met jouw kind

·        2 1-op-1 gesprekken met de ouder

·        1 gesprek met jullie samen

·        Een evaluatiegesprek

·        Tussentijds contact via de app, mail of telefoon

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten of wij een klik hebben? Wil je meer informatie om te kijken of dit bij jou en je kind past?

 

Neem dan NU gratis en vrijblijvend contact met mij op. Dat kan door een mailtje te sturen, contact op te nemen via het contactformulier om door te bellen naar 06-36138188


Als je dat gedaan hebt, kunnen we een GRATIS en GEHEEL VRIJBLIJVEND kennismakingsgesprek inplannen. Voor dit Traject is het van belang dat er een klik is van beide kanten en daar is dit gesprek voor bedoelt. Geloof me, je zit echt nergens aan vast.

 

Kom bij me langs voor een kop koffie of thee en ik vertel je er vol enthousiasme en met veel liefde nog veel meer over!

 

 

Tot snel!