Van strijd naar rust met je temperamentvolle kind

Workshop ‘Van strijd naar rust met je temperamentvolle kind’

 

Heb jij een gevoelig kind maar heeft hij ook een sterke wil? Weet je soms niet meer goed wat je nou het beste kan doen? En begrijp je soms echt helemaal niks van zijn gedrag of waar die buien vandaan komen? Dan is deze interactieve workshop echt wat voor jou!

 

Het hebben van een hooggevoelig kind met een sterke wil is echt niet altijd makkelijk, daar weet jij alles van. Hij lijkt soms om te slaan als een blad aan een boom. Je kind snapt er soms zelf niks van, laat staan dat jij er nog wat van begrijpt. Waar komt het nou vandaan? En wat kan je nou het beste doen?

Deze workshop gaat je daar de antwoorden op geven! In een 2,5 uur durende workshop ga ik jou hier alles over vertellen. Er is ook ruimte om je vragen te stellen zodat je ook echt de informatie krijgt waar jij behoefte aan hebt!

 

Op een prachtige locatie neem ik je mee in mijn verhaal over hooggevoeligheid met een sterke wil. Allereerst ga ik jullie vertellen wat het precies is. Ik vertel je hoe deze combinatie met elkaar samengaat in één hoofd en lijf. En vooral wat het dus ook zo moeilijk maakt.
Je hebt vast weleens gemerkt dat een bepaalde manier van communiceren beter aansluit dan de andere. Maar je hebt waarschijnlijk geen idee waarom dat zo werkt. Je doet maar wat, de ene keer pakt het goed uit en de andere keer niet. In mijn workshop ga ik je precies vertellen wat wel en niet werkt zodat je het nu ook bewust kan gebruiken. Dit is thuis direct toepasbaar en je zal ook gelijk meer rust ervaren in huis als je je hier bewust van bent.
Je gaat ook over de behoeftes van je gevoelige kind met sterke wil leren. Doordat je deze basisbehoeftes straks weet, kan je ook weer veel beter aansluiten bij je kind en begrijp je ook veel beter waar zo’n boze bui dan vandaan komt. Naast dat ik vertel welke behoeftes er zijn, leg ik je natuurlijk ook kort en krachtig uit hoe je hier dan in kan voorzien. Geen moeilijk gedoe, maar simpele en direct toepasbare tips waar je in de dagelijkse praktijk gemakkelijk rekening mee kan houden.
Tot slot vertel ik iets over geboortepatronen. Ik zou hier wel een workshop over kunnen vullen, misschien doe ik dat op een later moment ook nog weleens, maar in deze workshop stip ik het kort aan. De gehele zwangerschap en geboorte legt namelijk al gedragspatronen bij je kind en vaak is de gevoeligheid en sterke wil hieruit terug te leiden. Wat heb je eraan? Ook hieruit wordt een behoefte van je kind zichtbaar, waar je dan weer op kan inspelen en op die manier kan je gedrag nog beter begrijpen en begeleiden.

 

De workshop vindt plaats op 14 september van 12:00 tot 14:30 een prachtige locatie in Ermelo. Een prachtig mooi buitengebied waar er rust heerst. Als je aankomt, ervaar je dat gelijk. Ik hou ervan om je in de watten te leggen. Dat doe ik door veel informatie met je te delen, maar ook door deze mooie locatie. Uiteraard zorg ik ook voor koffie, thee en wat lekkers tussendoor!

 

Ben jij er klaar voor?

·        Om te leren over hooggevoeligheid met een sterke wil!

·        Om de behoeftes van je kind te zien en daarop in te spelen!

·        Om te weten welke manier van communiceren nou wél werkt bij jouw kind!

·        Om aan de hand van geboortepatronen erachter te komen waarom jouw kind nou zo gevoelig is!

·        Om meer rust in huis te ervaren omdat je bovenstaande direct kan toepassen!

·        Om je weer zelfverzekerd te voelen!

·        En helemaal geïnspireerd  en geïnformeerd weer naar huis te gaan!

 

Meld je dan nu aan!

 

Voor de eerste 6 aanmeldingen geld een early bird tarief. Je betaalt dan €30 als je alleen komt en SLECHTS €25 per persoon als je samen komt. Na de eerste 6 geld een prijs van €35 per persoon. Ik zou zeggen, geniet van de early bird korting en meld je NU aan!

 

Je kan je inschrijven via onderstaand contactformulier of door een mailtje te sturen onder vermelding van ‘Workshop van strijd naar rust.’

 

Ben je er klaar voor om geïnspireerd te raken en met een berg informatie weer naar huis te gaan? Schrijf je dan nu in!

 

 

Tot snel! 😊

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.